Δήμος Ιωαννιτών: οι τρεις (τελευταίες) επιλογές της ΝΔ… και οι άλλοι

Δήμος Ιωαννιτών: οι τρεις (τελευταίες) επιλογές της ΝΔ… και οι άλλοι

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ως την μεθεπόμενη Δευτέρα, λέγεται από κύκλους της τοπικής ΝΔ, πως θα λήξει το θέμα του υποψήφιου Δημάρχου Ιωαννίνων του κόμματος.

Το θέμα βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της ΝΔ και της αρμόδιας εκλογικής επιτροπής και αναμένεται πως ως τα μέσα Νοεμβρίου, το αργότερο, η αξιωματική αντιπολίτευση θα προβεί σε ξεκάθαρη στήριξη μιας υποψηφιότητας, για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που επεξεργάζεται το κόμμα αυτή την ώρα, είναι τρία: Νίκος Γκόντας, Τατιάνα Καλογιάννη και Μωυσής Ελισάφ.

Και για τα τρία ονόματα, υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλει ή να μη θέλει η ΝΔ να αποφασίσει τη στήριξή τους.

Την ίδια ώρα πάντως, επανέρχεται και μια σειρά ονομάτων που έχουν ακουστεί ή διαρρεύσει κατά καιρούς: Λάμπρος Γεωργόπουλος, Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Χάρης Λαζάνης κα.

Απομένει να επιβεβαιωθεί αν όντως τη ΝΔ απασχολεί σοβαρά η στήριξη μιας διακριτής υποψηφιότητας για τον δέκατο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας… και ακολούθως, ασφαλώς, ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα επιλέξει, αν επιλέξει…

Show Buttons
Hide Buttons