Δήμος Κόνιτσας, ένας ελκυστικός προορισμός για όλο το χρόνο

Δήμος Κόνιτσας, ένας ελκυστικός προορισμός για όλο το χρόνο

Ο Δήμος Κόνιτσας στην προσπάθειά του για μια ολοκληρωμένη προβολή της περιοχής κατέγραψε, φωτογράφισε και ανέδειξε διαδραστικές διαδρομές εικαστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος εντός της πόλης. Παλιά αρχοντικά, διατηρητέα κτήρια, καλλιτεχνικές δημιουργίες περιμένουν τους επισκέπτες και εντυπωσιάζουν.

Επιπλέον, μια διαδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με την πρόσφατη ένδοξη Ιστορία του τόπου, οδηγώντας τον στα μέρη, όπου δόθηκαν σημαντικές μάχες για την υπεράσπιση της πατρίδας. Είναι βέβαιο ότι η διαδρομή θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Με συνεχή παρουσία πλέον στα social media μέσω του Ιnstagram και της σελίδας “Visit Konitsa”, πλέον μπορούν να αντληθούν πληροφορίες για τα αξιοθέατα του Δήμου Κόνιτσας, αλλά και με άμεση επικοινωνία να απαντηθούν ερωτήσεις.

Η πολύ καλή συνεργασία με την εφημερίδα «το ΒΗΜΑ» και τα διαδικτυακά sites που ελέγχει ο Όμιλος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και με συνεχείς δημοσιεύσεις, θα προβάλλεται η περιοχή.

Τέλος, με το απίστευτης ομορφιάς και αισθητικής νέο video του Δήμου Κόνιτσας, μαγικές εικόνες του τόπου, στιγμιότυπα από τις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να χαρεί, θα ταξιδέψουν παντού σε τρείς γλώσσες. Καταρχάς Αγγλικά, Γαλλικά και Εβραϊκά, για να γνωρίζουν οι μελλοντικοί επισκέπτες μας πως το «Το μυστικό της Ευρώπης αποκαλύφθηκε!»

Το βίντεο μπορείτε να επισκεφθείτε στο ακόλουθο link:

https://www.youtube.com/watch?v=Q4dzrEGM9yw

Show Buttons
Hide Buttons