Δήμος Κόνιτσας: Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από το Metropolitan General

Δήμος Κόνιτσας: Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις από το Metropolitan General

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει ευχαριστίες προς το Metropolitan General για το κοινωνικό του έργο και την πολύτιμη προσφορά των δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων στους κατοίκους του Δήμου στο διάστημα 20-21 Σεπτεμβρίου 2019.

Ομάδα ιατρών, που περιελάμβανε καρδιολόγο, χειρουργό, αγγειοχειρούργο, ορθοπεδικό και χειρουργό μαστού εξέτασε για δύο ημέρες στην Κόνιτσα πάνω από 200 άτομα, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Η προσφορά αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, όταν επωφελούνται από αυτό ακριτικές πόλεις, οι οποίες  στερούνται της πλήρους πρόσβασης στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Κόνιτσας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους εθελοντές ιατρούς του Metropolitan τον Χειρουργό κ. Ιωάννη Τσόπελα, τον Καρδιολόγο κ. Κωνσταντίνο Κοντό, τον Ορθοπεδικό κ. Δημήτριο Δόβρη, τον Χειρουργό Μαστού κ. Βασίλειο Τρίγκα, τον Αγγειοχειρουργό κ. Ευάγγελο Νικολόπουλο, τον Διευθυντή Τύπου του Metropolitan κ. Ηλία Αλεξάκη, τη Συντονίστρια –  Υπεύθυνη Εμπορικής Διεύθυνσης Metropolitan General κα Βικτωρία Κωστάκη και όλους τους συντελεστές της αποστολής, καθώς και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Κόνιτσας για τη συνεργασία, τη συμβολή του σε τεχνικό εξοπλισμό και τον αγώνα που δίνει σε καθημερινή βάση για την εξυπηρέτηση των δημοτών, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Show Buttons
Hide Buttons