Δήμος Μετσόβου: Ομιλία Βασιλείου στο Ανθοχώρι

Δήμος Μετσόβου: Ομιλία Βασιλείου στο Ανθοχώρι

Το Ανθοχώρι Μετσόβου, ένα χωριό γνωστό για την φυσική του ομορφιά, τα πολλά εξωκλήσια, το Μουσείο Υδροκίνησης και τα αρωματικά του φυτά, αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό του υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμις Δημοτών», Σπύρου Βασιλείου.

Ο κ. Βασιλείου, μαζί με στελέχη της παράταξης του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, στο Ανθοχώρι, όπου ανέλυσε το πρόγραμμα της «Δύναμις Δημοτών», μιας παράταξης που εδώ και αρκετό καιρό έχει καθημερινή επαφή με τους κατοίκους όλων των χωριών, καταγράφοντας προβλήματα και καταθέτοντας προτάσεις, δίνοντας μια πραγματικά άλλη… διάσταση στον προεκλογικό αγώνα στον Δήμο Μετσόβου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Μετσόβου, αναφέρθηκε στους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τόσο από την Χρυσοβίτσα, όσο και από εδώ, από το όμορφο Ανθοχώρι, ζητώ και θα συνεχίσω να ζητώ, από τις άλλες παρατάξεις να καταθέσουν προγράμματα, νομίζω ότι πλέον πρέπει να συνηθίσουμε στην ιδέα ότι κανείς άλλος δεν τολμά να καταθέσει προτάσεις, γιατί ξέρουν ότι το κατατεθειμένο πρόγραμμα, ένα πρόγραμμα που το καταθέτεις δημόσια, αποτελεί δέσμευση και θα αξιολογηθείς για αυτό…. Πλέον γίνεται αντιληπτό ότι όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται να δεσμευτούν… Καλώ λοιπόν τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων (έναν Δήμαρχο, έναν Αντιδήμαρχο και έναν Δημοτικό Σύμβουλο) να μας απαντήσουν επιτέλους γιατί αρνούνται να καταθέσουν προγράμματα…».

Ο κ. Βασιλείου, κατέθεσε παράλληλα και συγκεκριμένες προτάσεις για την ανάπτυξη του Ανθοχωρίου και την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, μεταξύ των οποίων και οι εξής:

  • Βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης του πολίτη με έμφαση στην καθημερινότητα
  • Αύξηση της aπασχόλησης στους νέους μέσω της δημιουργίας Πτηνοτροφικού και Κτηνοτροφικού Πάρκου που σημαίνει φθηνές εκτάσεις για τους νέους παραγωγούς.
  • Εκσυγχρονισμός εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών.
  • Έμφαση στον Εναλλακτικό Τουρισμό.
  • Ανάδειξη του Ανθοχωρίου ως Θρησκευτικός Τουριστικός προορισμός.

 

Show Buttons
Hide Buttons