Δήμος Μετσόβου: Τι γίνεται με τον παιδικό σταθμό Χρυσοβίτσας;

Δήμος Μετσόβου: Τι γίνεται με τον παιδικό σταθμό Χρυσοβίτσας;

Επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του pbnews.gr η παράταξη του Σπύρου Βασιλείου στο Δήμο Μετσόβου «Δύναμις Πολιτών», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της τον κίνδυνο λουκέτου στον παιδικό σταθμό της Χρυσοβίτσας. 

Όπως λέει η παράταξη, πριν από λίγους μήνες (μετά τις πρόσφατες εκλογές) όταν γίνονταν συζήτηση για τα προβλήματα στην πληρωμή εργαζομένων σε διάφορες δομές της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μετσόβου, η παράταξη υπέβαλε αίτημα (3-7-19/4303) στον Δήμαρχο Μετσόβου για χορήγηση των απολογισμών των τελευταίων ετών της εν λόγω Κοινωφελούς έτσι ώστε να έχει άποψη για τα προβλήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

«Μετά από δύο μήνες καμία απάντηση και κανένα στοιχείο δεν μας δόθηκε από τον Δήμαρχο, αντίθετα γονείς και εργαζόμενοι μας πληροφόρησαν ότι με διάφορους τρόπους (μη υπογραφή συμβάσεων) μεθοδεύεται το κλείσιμο δομών με πρώτο στόχο τον παιδικό σταθμό Χρυσοβίτσας. Ήδη από τις 12/09/2019 υποβλήθηκε εκ νέου αίτημα (12-9-19/5767) προς τον Δήμαρχο Μετσόβου κύριο Τζαφέα».

«Τα ερωτήματα που τίθενται είναι πολλά και σίγουρα με πολλές προεκτάσεις τόσο ως προς το γιατί ο Δήμαρχος αποφεύγει να μας δώσει τα οικονομικά στοιχεία όσο και ως προς το γιατί επιλέγεται μια συγκεκριμένη δομή και μάλιστα σε ένα τόσο ζωντανό χωριό της περιοχής όπως η Χρυσοβίτα. Το σίγουρο είναι ότι όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τους δημότες του Δήμου μας θα απαντηθούν άμεσα και επίσης σίγουρο είναι ότι καμία δομή δεν κλείνει με πρακτικές «αποφασίζω και διατάζω!!!» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης «Δύναμις Δημοτών».

Show Buttons
Hide Buttons