Δήμος Πωγωνίου: Αγριεύουν τα πράγματα…

Δήμος Πωγωνίου: Αγριεύουν τα πράγματα…

Αγριεύει το σκηνικό στην εκλογική αναμέτρηση του Δήμου Πωγωνίου, κάτι που αποδεικνύει η ανακοίνωση της παράταξης της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Κώστα Καψάλη, «Ενωτική Πρωτοβουλία» Πωγωνίου.

Η παράταξη της δημοτικής αρχής καταγγέλλει με ανακοίνωσή της, «μία άνευ αρχών και ορίων αντιπολίτευση». Πρωταγωνιστές αυτής της επίθεσης… οι «πρωτοεμφανιζόμενοι» στην περιοχή του Πωγωνίου όπως αναφέρει η ανακοίνωση – νέοι στην εκλογική αντιπαράθεση θυμίζουμε, είναι οι Γιάννης Νικόπουλος και Σταύρος Ζηκόπουλος.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η άγνοιά τους για τον αυτοδιοικητικό χώρο και για τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών μας τους οδηγεί σε «πόλεμο» που στερείται επιχειρημάτων. Θα τους δώσουμε μία βασική συμβουλή, να σεβαστούν τους δημότες και την ιστορία του Δήμου.

Η ασέβειά τους απέναντι στους δημότες και στις ικανότητές τους διαφαίνεται επίσης από τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, όπου παρατηρείται το τραγελαφικό να είναι υποψήφιοι σε Δημοτικές Ενότητες άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν!

Σε κάθε Δημοτική μας Ενότητα υπάρχουν δημότες που μπορούν και πρέπει να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης! Αυτό ήταν το βασικό κριτήριο για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου». Έχουμε σε κάθε Δημοτική Ενότητα υποψηφίους που κατάγονται, ζουν ή δραστηριοποιούνται σε αυτήν, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές της. Θεωρούμε τιμή να είναι αυτοί οι άνθρωποι στο πλευρό μας και δείχνουμε τον δέοντα σεβασμό τόσο σε αυτούς όσο και σε όλους τους δημότες, προχωρώντας στις εκλογές της 26ης Μαΐου με πολιτικό πολιτισμό και με τον μακρύ κατάλογο των έργων που έχουμε να επιδείξουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θα ήταν ευχής έργον να έχουμε «απέναντί» μας άξιους αντιπάλους καθώς έτσι η νίκη γίνεται πιο σημαντική! Δυστυχώς όμως παρατηρούμε ανθρώπους που αντί να καταρτίζουν πρόγραμμα και να καταθέτουν προτάσεις, προσπαθούν να γκρεμίσουν όσα βρίσκουν μπροστά τους. Το Πωγώνι δεν μπορεί να πάει μπροστά με τέτοιες τακτικές! Γι’ αυτό είναι μονόδρομος η επιλογή της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου»!…

Show Buttons
Hide Buttons