Δίκη Γιακουμάκη: Επιβεβαιώνονται τα περιστατικά μπούλινγκ- Διακοπή της δίκης για τις 7 Μαΐου

Δίκη Γιακουμάκη: Επιβεβαιώνονται τα περιστατικά μπούλινγκ- Διακοπή της δίκης για τις 7 Μαΐου

Με την εξέταση των δύο μαρτύρων, για τους οποίους το δικαστήριο είχε διατάξει την προσαγωγή τους, καθώς την πρώτη ημέρα της δίκης δεν είχαν παρουσιαστεί, αλλά και την επανεξέταση ακόμα ενός μάρτυρα για τον οποίο την Πέμπτη, ο εισαγγελέας είχε διατάξει την προσωρινή κράτησή του με την υπόνοια της ψευδορκίας, συνεχίστηκε σε κλίμα έντασης η δίκη των εννέα Κρητικών για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, την Παρασκευή.

«‘Ηταν σε επίπεδο πλάκας», υποστήριξε ο μάρτυρας που χθες κρατήθηκε για ψευδορκία. Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε δει το βίντεο που κυκλοφορούσε.

Ο δεύτερος μάρτυρας παραδέχτηκε ωστόσο ότι τον χτύπησε και μέσα σε λεωφορείο «γιατί αυτό έκαναν και οι άλλοι», όπως είπε.

Η υπεύθυνη της Σχολής του επιβεβαίωσε στο μεταξύ, τα περιστατικά μπούλινγκ, ενώ η οικογένεια επέμεινε και σήμερα ότι δεν είχε επαρκή ενημέρωση.

Μάλιστα ο Ανδρέας Γιακουμάκης ζήτησε να έρθουν στη δίκη και νέοι μάρτυρες, κάτι που έγινε αποδεκτό από την Πρόεδρο του Δικαστηρίου.

Ένταση επικράτησε όταν οι συνήγοροι ειρωνεύτηκαν μάρτυρα -ιδιωτικό ντετέκτιβ ο οποίος μίλησε για βίντεο, και έτσι κατέστη προφανές ότι η διαδικασία δεν θα τελείωνε σήμερα.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Μαΐου.

(ΠΗΓΗ:ΕΡΤ1/Ρεπορτάζ: Σωτήρης Αργύρης)

Show Buttons
Hide Buttons