Δίκη Γιακουμάκη: Ως τα τέλη του μήνα, η απόφαση του δικαστηρίου

Δίκη Γιακουμάκη: Ως τα τέλη του μήνα, η απόφαση του δικαστηρίου

Στην τελική ευθεία για την απόφαση της Δικαιοσύνης, οδεύει μετά από μια ακόμα ολιγοήμερη διακοπή, η περιβόητη «δίκη Γιακουμάκη» που εκδικάζεται στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων.

Το Δικαστήριο ολοκλήρωσε την Πέμπτη, την ακροαματική διαδικασία και πρόκειται να επανέλθει εκ νέου, την Τρίτη 25 Ιουνίου, με την αγόρευση και την πρόταση του Εισαγγελέα, καθώς και με τις αγορεύσεις των δικηγόρων και εκτιμάται πως μέχρι τις 28 του μήνα θα εκδοθεί και η απόφαση για τους εννέα κατηγορουμένους, Κρητικούς και πρώην σπουδαστές του άτυχου Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Οι εννέα νεαροί που κατηγορούνται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες τις οποίες φέρονται να προκάλεσαν κατά τον χρόνο διαμονής τους στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, στο συσπουδαστή τους, δεν εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο, αξιοποιώντας το δικαίωμα που τους δίνει ο νόμος. Σε αντίθεση με την οικογένεια του αδικοχαμένου σπουδαστή που παρακολούθησαν καρτερικά τις δέκα συνεδριάσεις του Δικαστηρίου. 

Σήμερα στην αίθουσα του δικαστηρίου προβλήθηκε βίντεο με γλέντι εντός της Γαλακτοκομικής σχολής, κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων υπεράσπισης προκειμένου να υποστηριχθεί ο ισχυρισμός ότι οι σχέσεις των κατηγορουμένων με τον άτυχο νεαρό δεν ήταν κακές. 

Show Buttons
Hide Buttons