Δεν έφτανε μόνο ο Γκόλας, ήθελε και θεσμική εκπροσώπηση…

Δεν έφτανε μόνο ο Γκόλας, ήθελε και θεσμική εκπροσώπηση…

Η δημιουργία μιας Επιτροπής με ειδικό έργο για την κρίση που έχει προκαλέσει η πανδημία και η οποία Επιτροπή θα λειτουργήσει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και παράλληλα με τη θεσμοθετημένη Επιτροπή Τουρισμού, είναι κατά την παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» μια «αλλοπρόσαλλη» και «επικίνδυνη» πολιτική της δημοτικής αρχής των Ιωαννίνων…

Την αφορμή για τη νέα επίθεση στη δημοτική αρχή έδωσε το δελτίο τύπου για τη χθεσινή πρώτη συνεδρίαση αυτής της νέας επιτροπής, με τη συμμετοχή θεσμοθετημένων φορέων, του Δήμου και ιδιωτών που ονοματίζεται ως «Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Τοπικού Τουρισμού».

Παρ’ ότι σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση, συμμετείχε ο πρώην αντιδήμαρχος τουρισμού Νίκος Γκόλας, η παράταξη της πρώην δημοτικής αρχής υποστηρίζει πως όφειλε να είχε προσκληθεί θεσμικά η ίδια. 

Τονίζει συγκεκριμένα: «Σε πολιτικό επίπεδο για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε την «αλλεργία» της δημοτικής αρχής για συνεργασία με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Ειδικότερα με την παράταξή μας «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» που διοίκησε το Δήμο την προηγούμενη περίοδο και άσκησε μια σχεδιασμένη, συγκροτημένη και αποτελεσματική πολιτική σε σχέση με τον τουρισμό. Σε κάθε περίπτωση, αποδεικνύεται ότι εμμέσως πλην σαφώς η Δημοτική Αρχή αναγνωρίζει το έργο που παρήχθη σε σχέση με τον Τουρισμό κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι προσκλήθηκε να συμμετάσχει στην επιτροπή αυτή και παρευρέθη ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τουρισμού της δικής μας δημοτικής αρχής».

Η ανακοίνωση της «Ενότητας Πολιτών» καταλήγει με την προτροπή προς τη δημοτική αρχής να αντιληφθεί το ρόλο των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και να τις καλέσει σε έναν ειλικρινή διάλογο για να καταθέσουν τις απόψεις τους στα ζητήματα της τουριστικής ανάπτυξης.

Show Buttons
Hide Buttons