Δε βλέπει πρόβλημα στην Κακαβιά ο Ν. Χαρδαλιάς!

Δε βλέπει πρόβλημα στην Κακαβιά ο Ν. Χαρδαλιάς!

«Τρύπια» για τον κορωνοϊό είναι τα χερσαία σύνορα της χώρας μας, σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, που ανακοίνωσε συγκριτικά με λιμάνια και αεροδρόμια, το μεσημέρι της Τρίτης, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, επανερχόμενος στην τακτική ενημέρωση από πλευράς πολιτείας για την πορεία της πανδημίας.

Οι χώρες της Βαλκανικής είναι αυτές που εμφανίζονται ως πιο επικίνδυνες και σε σύνολο 285 κρουσμάτων που διαπιστώθηκαν στα χερσαία σύνορα, τα 23 προέρχονται από την Αλβανία, όπως έκανε γνωστό ο κ. Χαρδαλιάς.

Το πρόβλημα ωστόσο παραμένει για τα ελληνοαλβανικά σύνορα και είναι σαφές πως η πολιτεία αρνείται την πραγματικότητα!

Ο κ. Χαρδαλιάς ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς και αφού δήλωσε πως η κυβέρνηση είναι σε καθημερινή επαφή με τις διπλωματικές και υγειονομικές αρχές των γειτονικών μας χωρών, τόνισε πως «είναι κλειστά τα σύνορά μας», εφόσον μπαίνουν μόνο Έλληνες πολίτες με άδεια παραμονής και άδεια εργασίας και όπως είπε, «ο αριθμός των ανθρώπων που έμπαιναν ήταν πολύ συγκεκριμένος»… Προφανώς ο Υφυπουργός εννοεί ότι είναι μικρός αυτός ο αριθμός αλλά αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, όπως απέδειξαν επανειλημμένως οι τοπικοί εκπρόσωποι των τελωνειακών και αστυνομικών υπαλλήλων. 

«Δεν έχουμε κάτι να μας τρομάξει. Είναι εντυπωσιακά τα ποσοστά των ελέγχων, προφανώς μας απασχολούν τα χερσαία σύνορα…» και αυτό μόνο είπε ο Υφυπουργός. 

 

Show Buttons
Hide Buttons