Διακρατικό θερινό πανεπιστήμιο για νέους επιχειρηματίες

Διακρατικό θερινό πανεπιστήμιο για νέους επιχειρηματίες

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Young Entrepreneurs Startup School (YESS), προσκαλεί φοιτητές ή νέους ερευνητές που έχουν καινοτόμες ιδέες και θέλουν να δημιουργήσουν μια επιτυχημένη startup να συμμετάσχουν στο YESS Summer School. Το «Interreg YESS Summer School» είναι ένα υψηλής έντασης εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως και 26 Ιουλίου στο Μπάρι της Ιταλίας.

Το σχολείο έχει τίτλο «YOUNG ENTREPREUNERSHIP START-UP SUMMER SCHOOL: THE DIGITAL TRANSFORMATION» και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Universus CSEI, το Πολυτεχνείο και το Εμπορικό Επιμελητήριο του Μπάρι.

Σε μόλις λίγες μέρες οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές δεξιότητες και γνώσεις στους τομείς Digital Transformation, Big Data, Open Data and Analytics, Innovation, Management and Strategy, Social Media and Marketing. Οι διδάσκοντες του Θερινού Σχολείου είναι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και εξειδικευμένοι ερευνητές.

Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/ .

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής είναι οι ενδιαφερόμενοι/-ες να είναι ηλικίας 18-22 ετών και η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Στην ιστοσελίδα https://yessincubation.eu/yess-summer-school/ οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να βρουν εκτός από την αίτηση, όλες τις σχετικές πληροφορίες αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Τα έξοδα μεταφοράς από την Ελλάδα και διαμονής καλύπτονται από το έργο. Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων από την Ελλάδα δε θα υπερβεί τα 10 άτομα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στον ως άνω σύνδεσμο ή να επικοινωνήσουν με τον καθ. Γεώργιο Γκωλέτση (goletsis@uoi.gr) ο οποίος είναι επιστημονικά υπεύθυνος για το έργο YESS.

Τελευταία μέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019.

Show Buttons
Hide Buttons