Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τον αποκλεισμό από τα μέτρα στήριξης

Διαμαρτυρία του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων για τον αποκλεισμό από τα μέτρα στήριξης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αποστείλει επιστολή διαμαρτυρίας προς τους αρμόδιους υπουργούς για την «επαίσχυντη» όπως λέει σε σχετική ανακοίνωση, υπαναχώρηση της κυβέρνησης και την εξαίρεση των Δικηγόρων από την καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού. Παράλληλα είχε αποσταλεί στις 24.3.2020 προς όλους τους Βουλευτές Ιωαννίνων σχετική επιστολή διαμαρτυρίας από όταν διαφαινόταν από τις αντιφάσεις του δελτίου τύπου του Υπουργείου Εργασίας ότι δεν θα καταβληθεί στους δικηγόρους η αποζημίωση.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση για κάθε εξέλιξη και σε επικοινωνία με τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου με ομαλότητα και ενότητα να επιτευχθεί η δίκαιη στήριξη όλων των Δικηγόρων που πλήττονται καθοριστικά από τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον επισημαίνεται ότι όποιος δικηγόρος μέλος του Συλλόγου αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα προσωπικό ή επαγγελματικό να αποστείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στον σύλλογο ή να καλέσει τηλεφωνικά όποιο από τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμεί για να εξευρεθεί λύση ή να παρασχεθεί η δέουσα βοήθεια. «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις πρωτόγνωρες για την χώρα και τον κόσμο συνθήκες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons