Δυσαρέσκεια Καχριμάνη για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ, και κατόπιν ενεργειών του… το αίτημα για το νέο κλειστό

Δυσαρέσκεια Καχριμάνη για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ, και κατόπιν ενεργειών του… το αίτημα για το νέο κλειστό

Τη δυσαρέσκειά του για την ψήφιση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εκφράζει με δήλωσή του, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Ηπείρου και εκ νέου υποψήφιος, Αλ. Καχριμάνης, κάνοντας γνωστό πως σε πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού στα Γιάννενα (!) του ενεχείρισε υπόμνημα με αίτημα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία ο ΠΑΣ. Παράλληλα, στην ίδια συνάντηση ο Περιφερειάρχης υποστηρίζει πως έθεσε και το αίτημα δημιουργίας νέου κλειστού στα Γιάννενα με μελέτη που έχει εκπονήσει η πρώην Νομαρχία. Ως γνωστόν ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την ανέγερση του νέου κλειστού γυμναστηρίου, προφανώς όχι κατόπιν του αιτήματος του Περιφερειάρχης… όπως ο τελευταίος επιχειρεί να εμφανίσει (αλήθεια, στο τέλος της θητείας του ο κ. Καχριμάνης περίμενε να θέσει το σχετικό αίτημα;). 

Η δήλωση του κ. Καχριμάνη έχει ως εξής:

«Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι μια αρνητική εξέλιξη για τον ΠΑΣ Γιάννινα και γενικά για το ποδόσφαιρο της περιφέρειας. Κατά την πρόσφατη ιδιωτική επίσκεψη του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη στα Ιωάννινα, του είχα διαβιβάσει σχετικό υπόμνημα, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους θεωρούσαμε και θεωρούμε πως η αναδιάρθρωση έπρεπε να γίνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Δυστυχώς η πρόταση αυτή δεν εισακούστηκε.

Το δεύτερο αίτημα που διαβιβάστηκε στον κ. Υφυπουργό, ήταν η κατασκευή του Πανηπειρωτικού Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Βοτανικός Ιωαννίνων, μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Ιωαννιτών που είχε διαθέσει την έκταση.

Του παραδώσαμε στοιχεία του φακέλου για τη μελέτη που είχε εκπονηθεί με πόρους της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων και της αδειοδότησης του έργου, το οποίο δεν είχε υλοποιηθεί εξαιτίας αδυναμίας της Γ.Γ.Α. να το χρηματοδοτήσει.

Η ανακοίνωση από τον Πρωθυπουργό για την επανενεργοποίηση των διαδικασιών είναι θετική εξέλιξη. Περιμένουμε την υλοποίηση του έργου, για το οποίο η Περιφερειακή Αρχή θα συνδράμει σε ο, τι απαιτηθεί και βεβαίως όταν της ζητηθεί θα παραδώσει στη Γ.Γ.Α. τον πλήρη φάκελο του».

Show Buttons
Hide Buttons