Είδε «Πολίτες για την Ανατροπή» ο Π. Κουρουμπλής και Σωματείο ΑΜΕΑ

Είδε «Πολίτες για την Ανατροπή» ο Π. Κουρουμπλής και Σωματείο ΑΜΕΑ

Ο επί 3 φορές υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής  συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ιωαννίνων Λάζαρο Νάτση και μέλη της γραμματείας της παράταξης «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση, καθώς και τις επικείμενες εκλογές. Ο κύριος Κουρουμπλής τόνισε ότι οι εκλογές σε ευρωβουλή, περιφέρεια και δήμους είναι μάχη για τη δημοκρατία, που θα πρέπει να δώσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σημείωσε δε πως, τώρα που γνώρισε και από κοντά πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο των «Γιάννενα – Πολίτες για την Ανατροπή», είναι βέβαιος για την επιτυχημένη πορεία του συνδυασμού.

Ο κ. Νάτσης, με τη σειρά του, του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον εκλογικό του αγώνα.

 

Με σωματείο ΑΜΕΑ

Ο κ. Κουρουμπλής συναντήθηκε και με το προεδρείο του σωματείου Α.με.Α. Ν. Ιωαννίνων.

Υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι η διεκδίκηση των θέσεων της αναπηρίας είναι μια μάχη, που πρέπει να δίνεται καθημερινά, τόσο σε τοπικό όσο σε κεντρικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κ. Κουρουμπλής διαβεβαίωσε ότι, με τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα που πορεύτηκε στον μέχρι τώρα πολιτικό του βίο, θα συνεχίσει να πορεύεται και στο ευρωκοινοβούλιο, αγωνιζόμενος για το σύνολο του ελληνικού λαού αλλά και για τα δικαιώματα των ανάπηρων ανθρώπων.

Εξήρε δε τον ρόλο του σωματείου Α.με.Α. Ν. Ιωαννίνων, το οποίο, τα τελευταία χρόνια, κατάφερε, μέσα από διαρκείς παρεμβάσεις και δράσεις, να κάνει σαφείς στην τοπική κοινωνία αλλά και στους διοικούντες, τις θέσεις και τις ανάγκες του κόσμου της αναπηρίας.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Αστερινός Μάνθος και ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Αργυρός τόνισαν ότι η μεγάλη του πολιτική εμπειρία και το γεγονός ότι και ο ίδιος βιώνει από την παιδική του ηλικία την αναπηρία, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση πως θα παλέψει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για τα δικαιώματα των ανάπηρων ανθρώπων.

 

 

Show Buttons
Hide Buttons