Εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων

Εγγραφές στο Εσπερινό Λύκειο Ιωαννίνων

Από τις 3 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η τρίτη και τελευταία περίοδος εγγραφών στο τριετές Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων βρίσκεται στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων στο ιστορικό κτίριο της Ακαδημίας και προσφέρει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση σε: 
– Ενήλικες εργαζόμενους ή ανέργους
– Ανήλικους μαθητές που εργάζονται, καταθέτοντας πιστοποιημένα έγγραφα που τεκμηριώνουν την εργασιακή τους κατάσταση.
Το εσπερινό ωράριο του Σχολείου (18:45 – 22:05) προσφέρεται για εκείνους που οι επαγγελματικές, προσωπικές ή οικογενειακές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να φοιτήσουν σε πρωινό σχολείο. 

Επιλέξτε τη φοίτησή σας στο Εσπερινό Λύκειο
– Για να αποκτήσετε υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και περισσότερες γνώσεις.
– Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και να διεκδικήσετε μία καλύτερη θέση εργασίας στο μέλλον.
– Για να φοιτήσετε σ’ ένα φιλικό και ήσυχο σχολείο με μικρό αριθμό μαθητών (συνολικά και ανά τμήμα), στο οποίο διδάσκουν εκπαιδευτικοί με διάθεση να σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους στόχους σας
– Για να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε τόσο σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα κινητικότητας μαθητών όσο και σε ποικίλες εξωδιδακτικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα πολιτισμού, περιβάλλοντος, αγωγής υγείας κ.ά. και στοχεύουν στην ενημέρωση και καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών.

Οι απόφοιτοι του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ: 
– Αποκτούν Απολυτήριο Λυκείου απολύτως ισότιμου με του Πρωινού Λυκείου
– Διεκδικούν Ευνοϊκή πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των ειδικών Πανελλαδικών Εξετάσεων των Εσπερινών Γενικών Λυκείων (με πιο εύκολα θέματα και με λιγότερη ύλη σε σχέση με τα ημερήσια Λύκεια) και με ξεχωριστό ποσοστό πρόσβασης.

Μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους: 
– σε οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό ΙΕΚ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 5 ή
– σε ΕΠΑΛ και να αποκτήσουν πτυχίο ειδικότητας επιπέδου 4

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Καθημερινά απογευματινές ώρες από 19:00 έως 21:00 στο χώρο του σχολείου Ιστοσελίδα: http://lyk-esp-ioann.ioa.sch.gr Τηλ.2651049136 & 6936685255

Show Buttons
Hide Buttons