Εκδήλωση βράβευσης για το «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»

Εκδήλωση βράβευσης για το «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης»

Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Ιωαννιτών στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής δράσης «Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης».

Τα δημοτικά σχολεία συγκέντρωσαν πόντους από την ανακύκλωση δύο υλικών (χαρτί, μπαταρίες), ενώ παράλληλα δέχονται δωρεές πόντων των χρηστών της δημοτικής πλατφόρμας έως και την Τρίτη 5 Ιουνίου 2018. Τα αποτελέσματα της εν λόγω δράσης θα είναι διαθέσιμα στο www.followgreen.gr/ioannina/school στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Όλα τα σχολεία θα βραβευθούν με επαίνους, ενώ στα πρώτα δέκα (10) σχολεία θα δοθούν χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες.

Η εκδήλωση βράβευσης θα ξεκινήσει στις 10:00 με υπαίθριες εκπαιδευτικές δραστηριότητες (‘Λούνα Παρκ’ της Ανακύκλωσης, Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κάθε Κουτί Μετράει). Θα ακολουθήσει στις 11.30 η Τελετή Βράβευσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η ΕΕΑΑ και η ΑΕΙΦΟΡΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ. Την εκδήλωση υποστηρίζουν, επίσης, η Βίκος, η ΑΦΟΙ Καμπατσιάρη και το ‘Κάθε Κουτί Μετράει’.

Show Buttons
Hide Buttons