Εκδήλωση γνωριμίας με το Film Office στην Ήπειρο!

Εκδήλωση γνωριμίας με το Film Office στην Ήπειρο!

Εκδήλωση Γνωριμίας με την εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, για την  δημιουργία και λειτουργία  του EPIRUS FILM OFFICE, ενός  Γραφείου Προώθησης, Υποδοχής και  Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών παραγωγών (FILM OFFICE), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CIAK «Κοινές πρωτοβουλίες για την αναγνώριση και αξιοποίηση του τουριστικού δυναμικού της περιοχής του προγράμματος μέσω κινηματογράφου – Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema», διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:30 στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς – Aκρόπολη Ιτς Καλέ, στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας [Interreg V-A Greece – Italy] 2014-2020 και έχει ως στόχο να παρέχει μια εκτενή ενημέρωση για το έργο CIAK και το Film Office στην Ήπειρο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο  Περιφερειάρχης, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, το Έργο CIAK για την Περιφέρεια Ηπείρου θα παρουσιάσει  η Υπεύθυνη του Έργου, ενώ ο βραβευμένος σκηνοθέτης  των ταινιών για τον ΕΟΤ κ. Αντώνης Κιούκας, και σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου όπως ο παραγωγός κ. Νίκος Γιαννόπουλος, και η κ. Βένια Βέργου διευθύντρια του HELLENIC FILM COMMISSION του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου  θα μιλήσουν για την σημασία των διεθνών συμπαραγωγών  για την τουριστική προώθηση και την οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου.

Μετά την ημερίδα ενημέρωσης θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, τριήμερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ,  που αποτελει την άλλη σημαντική δραση το έργου CIAK με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με την προβολή ταινιών (Το κόλπο του αιώνα, Ευτυχία, Ταξίδι στην Ελλάδα, Το απέραντο γαλάζιο και ταινίες μικρού μήκους) και καλεσμένους συντελεστές που θα παρουσιάσουν τις ταινίες και θα συνομιλήσουν με το κοινό.

*Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 26510 64065, καθημερινά 10:00 – 18:00 (εκτός Τρίτης).

Show Buttons
Hide Buttons