Εκδήλωση και εορτασμός των 40 χρόνων της Μαιευτικής Κλινικής του ΠΓΝΙ

Εκδήλωση και εορτασμός των 40 χρόνων της Μαιευτικής Κλινικής του ΠΓΝΙ

Με αφορμή τον εορτασμό της συμπλήρωσης 40 χρόνων λειτουργίας της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί η επιστημονική εκδήλωση με τίτλο: «Εξελίξεις και Προοπτικές στην Μαιευτική και Γυναικολογία» από τις 19  έως και τις 22 Σεπτεμβρίου 2019, στα Ιωάννινα στο Ξενοδοχείο Du Lac.

Η οργάνωση της ξεχωριστής αυτής επιστημονικής εκδήλωσης με επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη επιστημονική κοινότητα της Μαιευτικής & Γυναικολογίας αποτελεί πρωτοβουλία της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Μαιευτικής & Γυναικολογικής ΒΔ Ελλάδος.

Ο επετειακός χαρακτήρας της εκδήλωσης προσδίδει μία ξεχωριστή σημασία και θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο 3ήμερο επιστημονικό πρόγραμμα το οποίο αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικός αριθμός αξιόλογων ομιλητών από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της Χώρας και πολύτιμοι συνεργάτες της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 με τη διοργάνωση Θεωρητικού & Κλινικού Φροντιστηρίου Υστεροσκόπησης και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου με το Προνοσοκομειακό Φροντιστήριο Μαιευτικής.

Η Επετειακή Εκδήλωση Εορτασμού των 40 χρόνων της Μαιευτικής & Γυναικολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ θα λάβει χώρα σε ειδική εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19.00.

Show Buttons
Hide Buttons