Εναλλακτικοί τρόποι για την εξόφληση οφειλών στην εφορία

Εναλλακτικοί τρόποι για την εξόφληση οφειλών στην εφορία

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και για την αποφυγή συνωστισμού στις τράπεζες, σας παρουσιάζουμε ένα χρηστικό οδηγό ώστε να γνωρίζετε όλους τους εναλλακτικούς τρόπους που είναι διαθέσιμοι για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων προς την εφορία.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλα τα εναλλακτικά ψηφιακά τραπεζικά δίκτυα, εκτός καταστημάτων, καθώς, ακόμη, και εναλλακτικούς τρόπους μέσω διαδικτύου. Ειδικότερα, οι φορολογούμενοι μπορούν να εξοφλούν πλέον μέσω του Taxisnet και χωρίς να χρειάζεται η μετάβασή τους σε υποκατάστημα τράπεζας, οφειλές προς το Δημόσιο, ρυθμισμένες ή μη, με τη χρήση των καρτών τους.

Επίσης έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης μέσω του mobile και του internet banking που διαθέτουν όλες οι τράπεζες. Επιπλέον μέσω web banking μπορούν να εξοφλούνται γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια, όλοι οι λογαριασμοί, τηλεφώνου, ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης, δημοσίου (εφορία, ασφαλιστικοί φορείς κ.α. Οι οφειλές προς την εφορία μπορούν να εξοφλούνται και στο δίκτυο πρακτορείων του ΟΠΑΠ στις περιοχές εκείνες που παραμένουν ανοικτά με την χρήση καρτών, ανέπαφα και με ταχύτητα.

Show Buttons
Hide Buttons