«Ενότητα Πολιτών»: Έγινε κιόλας ανάλγητη η δημοτική αρχή…

«Ενότητα Πολιτών»: Έγινε κιόλας ανάλγητη η δημοτική αρχή…

Με σκληρές εκφράσεις όπως «αναλγησία υπέρτατου βαθμού», «έλλειψη κοινωνικής ευαισθησίας» κτλ. η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» καταγγέλλει τη δημοτική αρχή της πόλης μας για την ακύρωση απόφασης που είχε λάβει το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ για την μετατροπή των συμβάσεων τριών εργαζομένων ΑμεΑ σε αυτή, από ορισμένου σε αορίστου χρόνου. Η απόφαση είχε παρθεί μάλιστα ομόφωνα μετά από υπηρεσιακή εισήγηση στην οποία τονιζόταν η προσφορά των συγκεκριμένων εργαζομένων σε τομείς πεδίου και όχι γραφείου, ενώ έλαβε και την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

«Την ίδια ώρα  που με περισσή βιασύνη έρχονται να ακυρώσουν αποφάσεις της προηγούμενης Διοίκησης δεν δείχνουν την ίδια ζέση απέναντι στα μείζονα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τη ΔΕΥΑΙ, όπως η ολοκλήρωση των διαδικασιών για τον ανάδοχο της επέκτασης του βιολογικού καθαρισμού, ούτε για εκείνον που αφορά την απομάκρυνση της λυματολάσπης. Τόση είναι η προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τα θέματα αυτά που ενώ στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο έφεραν ως θέμα συζήτησης την απομάκρυνση της λυματολάσπης αναγκάστηκαν να το αποσύρουν για να το επαναφέρουν όταν και όποτε θα είναι τελικά έτοιμοι! Μια ακόμα απόδειξη προχειρότητας αλλά και εμπάθειας, στη λογική «να ακυρωθεί ότι έκαναν οι προηγούμενοι»…» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ας ελπίσουμε να ξεθυμάνει σύντομα το μένος τους για τη δική μας Δημοτική Αρχή, να ξεπεράσουν την αλλεργία που δείχνουν στα έργα, τις μελέτες και τις αποφάσεις που τους αφήσαμε ως παρακαταθήκη και να κοιτάξουν πως μπορούν να τα αξιοποιήσουν για να παράγουν έργο, μήπως και καταφέρουν να υλοποιήσουν έστω ένα μικρό μέρος από τα πολλά που υποσχέθηκαν προεκλογικά, τότε που όλα ήταν εύκολα και ανέξοδα…».

Show Buttons
Hide Buttons