«Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»: Οι ευθύνες για τα σκουπίδια

«Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα»: Οι ευθύνες για τα σκουπίδια

Τραγική χαρακτηρίζει την κατάσταση στον τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων στο σύνολο του Δήμου Ιωαννιτών, η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και καταγγέλλει ως μόνη υπεύθυνη γι’ αυτό τη δημοτική αρχή. 

Με ανακοίνωσή της η παράταξη της πρώην δημοτικής αρχής κατηγορεί τη διοίκηση του Δήμου πως αντί να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα, επιλέγει να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση χωρίς να αναλαμβάνει τις ευθύνες που έχει ως Διοίκηση.

«Είναι καιρός να σταματήσει να μεταθέτει τις ευθύνες στους άλλους και να αρχίσει να ασχολείται με το πώς θα λύσει τα προβλήματα που η ίδια δημιούργησε. Πέρασαν δύο μήνες από την ημέρα που ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης του Δήμου και ήρθε η ώρα να το κάνει» σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αν είχε εκκινήσει νωρίτερα τις διαδικασίες που βρήκε έτοιμες από τη δική μας Δημοτική Αρχή (εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό) για την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου, με 2μηνες και 8μηνες συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας, τίποτα απ’ όσα συμβαίνουν σήμερα δεν θα είχαν προκύψει. Αντ’ αυτού προτίμησε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το ζήτημα επέκτασης των συμβάσεων με ιδιώτες αγνοώντας τις λύσεις που της προτείναμε. Άλλωστε, ακόμα κι αν στο Δημοτικό Συμβούλιο προκρινόταν η λύση των ιδιωτών για την αποκομιδή των απορριμμάτων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, η Δημοτική Αρχή γνώριζε, αφού την είχαμε προειδοποιήσει, ότι θα υπήρχε ένα κενό διάστημα μέχρι την εγκατάσταση του εργολάβου το οποίο έπρεπε να καλυφτεί εκ των έσω με τις πιο πάνω προσλήψεις».

Show Buttons
Hide Buttons