Εν αναμονή των αλλαγών στην TUS, για νέα δρομολόγια

Εν αναμονή των αλλαγών στην TUS, για νέα δρομολόγια

Είναι ευχάριστη η είδηση της επιστροφής από την ερχόμενη άνοιξη στα Γιάννενα, της αεροπορικής εταιρείας TUS και της επαναδραστηριοποίησης του δρομολογίου Λάρνακα – Γιάννενα, τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας, μετά την γνωστοποίηση του ανοίγματος των ηλεκτρονικών κρατήσεων, στην ιστοσελίδα της ισραηλινών συμφερόντων, κυπριακής εταιρείας.

Ωστόσο αυτό που έκανε γνωστό επιπλέον, σήμερα, ο Δήμαρχος, είναι πως υπάρχει μια αλλαγή στα υπεύθυνα μέλη, τα εκτελεστικά μέλη της αεροπορικής εταιρείας TUS και τις επόμενες μέρες, η δημοτική αρχή θα επιδιώξει να έλθει σε επαφή με τους νέους υπευθύνους, ώστε να επικαιροποιηθεί ο σχεδιασμός καθώς στην προηγούμενη φάση, είχε έλθει σε προχωρημένο επίπεδο η συζήτηση για δρομολόγια της TUS από το Τελ Αβίβ και το Ντίσελντορφ, ενώ συζητούνταν και η επέκταση του δρομολογίου από τη Λάρνακα, ώστε μέσω Ιωαννίνων να καταλήγει στη Ρώμη. «Όλα αυτά θα τεθούν επί ενός σχεδίου γρήγορα, και θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις που είναι εξαρτημένες με την προσπάθεια που κάνουμε να αυξήσουμε το μέγεθος του διεθνούς χαρακτήρα του αεροδρομίου μας, τα επόμενα χρόνια» σημείωσε ο κ. Μπέγκας.

«Αγωνιούμε για την αύξηση των διεθνών πτήσεων. Το αεροδρόμιο είναι η πύλη που μας οδηγεί στο εξωτερικό και έχουμε ανάγκη βελτίωσης αυτής της διασύνδεσης» τόνισε.

Show Buttons
Hide Buttons