Επίθεση ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις επισκέψεις Τσίπρα – Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Επίθεση ΚΚΕ σε ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις επισκέψεις Τσίπρα – Μητσοτάκη στην Ήπειρο

Ως ένα ακόμη επεισόδιο – επανάληψη στο κακόγουστο σίριαλ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με τίτλο «Η εξαπάτηση του ελληνικού λαού», θεωρεί η Επιτροπή Περιοχή Ιωαννίνων, Κέρκυρας, Λευκάδας του ΚΚΕ την επίσκεψη των Τσίπρα – Μητσοτάκη στην Ήπειρο, την τελευταία εβδομάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, «(Ο Πρωθυπουργός) Από τη μία κλείνει το μάτι στους επιχειρηματικούς ομίλους για την απαρέγκλιτη υλοποίηση του αντιλαϊκού έργου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις ευρωενωσιακές δεσμεύσεις. Από την άλλη ζητάει από το λαό να συνθηκολογήσει, με την αποδοχή των ματωμένων πλεονασμάτων που τόσο πολύ έχουμε πληρώσει ακριβά». Ο δε κ. Μητσοτάκης «αντιλαμβανόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει πάρει τη «μπουκιά απ’ το στόμα», υπερθεματίζει σε αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να γίνει αυτός ο εκλεκτός του κεφαλαίου. Μόνο έτσι εξηγείται η πρότασή του για 7ημερη εργασία, δήθεν με τη θέληση των εργαζομένων, όταν όλοι γνωρίζουν πως ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς εκβιάζει αυτή τη «θέληση» των εργαζομένων. Πρόταση που ήδη υλοποιείται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Το ΚΚΕ αναφέρεται στην εντατικοποίηση της εργασίας σε μονάδες της περιοχής μας στην εμφιάλωση νερού, στα πτηνοσφαγεία, στην εστίαση και τα ξενοδοχεία της Ηπείρου όπου η 7ημερη εργασία ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι πραγματικότητα εδώ και χρόνια και καλεί τον Ηπειρώτικο λαό να απορρίψει την προεκλογική τακτική της κυβέρνησης «σου κλέβω 10, σου επιστρέφω 1» που μόνο στόχο έχει να συνεχίσει την ίδια ταξική αντιλαϊκή πολιτική.

Show Buttons
Hide Buttons