Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Yrjö Engeström

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Yrjö Engeström

Η Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Εκπαίδευσης Ενηλίκων  και Διευθυντή του Κέντρου Έρευνας της Δραστηριότητας, της Ανάπτυξης και της Μάθησης του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι της Φινλανδίας  κ. Yrjö Engeström σε Επίτιμο Διδάκτορα του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – εδώ το βιογραφικό του τιμώμενου.

Το πρόγραμμα της τελετής έχει ως εξής:

  • Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Α. Δ. Αλμπάνη
  • Έπαινος του Τιμωμένου από την Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Καθηγήτρια κυρία Αικατερίνη Γ. Πλακίτση
  • Ανάγνωση του Ψηφίσματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από την Πρόεδρο του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών, Καθηγήτρια κυρία Αικατερίνη Γ. Πλακίτση
  • Περιένδυση του Τιμωμένου με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Αγωγής, Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Θ. Κώτση
  • Επίδοση των τίτλων από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Α.Δ. Αλμπάνη
  • Ομιλία του Τιμωμένου με θέμα: «Expansive learning and concept formation: cycles, germ cells and formative interventions»

Μουσικό Πρόγραμμα από τη Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης και από τα μέλη της Καμεράτα, Ορχήστρας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

Προσέλευση έως τις 18.45΄.

Show Buttons
Hide Buttons