«Επανεκλογή» Δημητρίου στην προεδρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

«Επανεκλογή» Δημητρίου στην προεδρία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων

Νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων εξελέγη το απόγευμα της Πέμπτης, ο Δημήτρης Δημητρίου.

Στο πλαίσιο της μετεκλογικής συνεργασίας με την παράταξη του Γιάννη Μήτση, ο μέχρι πρότινος υπεύθυνος συμβουλευτικής επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου και πρώην πρόεδρος για πολλά χρόνια, αναλαμβάνει μετά από εσωτερική διαδικασία και ψηφοφορία, εκ νέου πρόεδρος, για τα επόμενα δύο χρόνια που απομένουν ως τη λήξη της τρέχουσας επιμελητηριακής θητείας, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μήτση, λόγω της ιστορίας του BIC Ηπείρου – εδώ και εδώ

Ο κ. Δημητρίου πήρε 19 έγκυρα ψηφοδέλτια και υπήρξε ένα άκυρο, λόγω λάθους.

Η πρώτη συνεδρίαση που συγκλήθηκε από τον πρώτο αντιπρόεδρο Μάκη Χρυσοστόμου, προέβλεπε την εκλογή μόνο του προέδρου. Τώρα σε επόμενη συνεδρίαση, στις αμέσως επόμενες μέρες, θα γίνει η εκλογή και των υπολοίπων μελών της Διοικητικής Επιτροπής που είχαν υποβάλλει την παραίτησή τους μαζί με τον κ. Μήτση. 

Από τη διαδικασία αποχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γρηγόρης Γκίκας και όλη η παράταξή του. 

 

Χαιρετισμός Δημητρίου

Ο κ. Δημητρίου ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους εκείνους που τον εξέλεξαν. Ευχαρίστησε ειδικά τον Γιάννη Μήτση για τη συνεργασία τους που ήταν άψογη και συμπλήρωσε: «Θέλω να δηλώσω και να εγγυηθώ θα το κρατήσουμε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων εκεί ψηλά που το έχουμε οδηγήσει με τις προσπάθειες όλων, γιατί και θέληση υπάρχει και πείσμα υπάρχει και θέλουμε να αποδείξουμε ότι από το 2011 μέχρι σήμερα, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έχει αλλάξει ρώτα είτε αυτό αρέσει είτε αυτό δεν αρέσει σε κάποιους.

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων έγινε γνωστό στα Γιάννενα, στο Νομό, σε όλη την Ελλάδα, με τεράστια εξωστρέφεια των στελεχών του, σε συνέδρια, σε φόρα, σε άλλες εκδηλώσεις, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, πάντα είχε λόγο και θα συνεχίσει να έχει λόγο. Εξωστρέφεια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό με τις επιχειρήσεις που ανοίξαμε το δρόμο και δείξαμε τη διαδικασία που ακολουθούν αρκετοί φορείς και έρχονται πίσω από τα πατήματα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και θέλω να δηλώσω ότι αυτή η ομαδική προσπάθεια θα συνεχίσει και θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά, γιατί και μπορούμε και το θέλουμε».

Show Buttons
Hide Buttons