Επικοινωνία Ελισάφ – Μπέγκα, για την ανταπόκριση του μηχανισμού του Δήμου

Επικοινωνία Ελισάφ – Μπέγκα, για την ανταπόκριση του μηχανισμού του Δήμου

Τηλεφωνική επικοινωνία με το Δήμαρχο Ιωαννίνων, Μωυσή Ελισάφ, είχε σήμερα Δευτέρα 23 Μαρτίου ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα», Θωμάς Μπέγκας, εκφράζοντας την επιθυμία του να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί, τόσο σε σχέση με την λειτουργία του Δήμου, όσο και με τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σε ότι την αφορά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Μπέγκα για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να κρατηθεί όρθιο το σύστημα λειτουργία του Δήμου, εστιάζοντας κυρίως στις συνεχείς εγκυκλίους που φτάνουν στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις προσπάθειες που γίνονται για την εφαρμογή τους.

Επίσης τόνισε το γεγονός ότι εξαιτίας των συνθηκών εμφανίζεται μια σχετική δυσλειτουργία.

Όπως τόνισε ο κ. Μπέγκας, στη συνομιλία του με το Δήμαρχο «αυτή τη στιγμή προέχει η διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Φαίνεται ότι στην παρούσα φάση η αγωνία εστιάζεται στο κατά πόσο το εθνικό σύστημα υγείας έχει φροντίσει να διασφαλίσει τις κατάλληλες υποδομές για την αντιμετώπιση της κορύφωσης του φαινομένου της πανδημίας στη χώρα».

Παράλληλα, ενημέρωσε τον κ. Ελισάφ πως τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της παράταξής του είναι στη διάθεσή του προκειμένου να προσφέρουν όπου τους ζητηθεί.

Show Buttons
Hide Buttons