Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Σφοδρή επίθεση Μήτση στη διοίκηση Δημητρίου

Επιμελητήριο Ιωαννίνων: Σφοδρή επίθεση Μήτση στη διοίκηση Δημητρίου

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης μετά από την πρωτοβουλία της διοίκησης του Επιμελητηρίου να τον παύσει από τη θέση του αντιπροέδρου, επιτίθεται με δήλωσή του στη διοίκηση Δημητρίου. Η συζήτηση του σχετικού θέματος που εισηγήθηκε στην Διοικητική Επιτροπή ο πρόεδρος Δ. Δημητρίου πρόκειται να τεθεί στο σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου στις 30 Νοεμβρίου και απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία για την έγκριση της πρότασης παύσης και αντικατάστασης του Γ. Μήτση.

Ο κ. Μήτσης τονίζει σε δήλωσή του τα εξής: «Χωρίς ίχνος ντροπής, τήρησης στοιχειωδών δημοκρατικών κανόνων και κανένα σεβασμό στην εκφρασθείσα βούληση των μελών του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ο Πρόεδρος του κ. Δημήτριος Δημητρίου, θέλει πάση θυσία την απαλλαγή μου από όλα τα αξιώματα.

Το εισηγήθηκε στις 16 Νοεμβρίου στη Διοικητική Επιτροπή που απαρτιζόταν από τον ίδιον και μέλη της παράταξής του, οι οποίοι φυσικά και συμφώνησαν.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Δ.Σ. την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Τον ενοχλεί η κριτική μου που ασκώ για όσα πράττει και που για κανένα λόγο δεν συνεισφέρουν στο ελάχιστο στην άμβλυνση των οξύτατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη του Επιμελητηρίου μας και η κοινωνία γενικότερα.

Το είπε άλλωστε και στην εισήγηση του στη Διοικητική Επιτροπή και μάλιστα εμφανίστηκε εκείνος ως να είναι ο… «θεσμός» που δήθεν πλήττεται από τις αποκαλύψεις της μικροπολιτικής του και των ανεδαφικών του δήθεν «προτάσεων».

Στόχος του η φίμωσή μου και κάθε φωνής που διαφωνεί με το να εμφανίζεται ως το Επιμελητήριο να του ανήκει, ενώ δεν είναι σε θέση να δράσει δημιουργικά και να παράξει έργο.

Η εντελώς αθέμιτη και απολυταρχικής επινόησης απόφασή του δεν θα με αποτρέψει από το να συνεχίσω να πράττω το καθήκον μου και να υπερασπίζομαι με πάθος τα συμφέροντα των μελών του Επιμελητηρίου και όχι του κ. Δημητρίου». Ο κ. Μήτσης επισυνάπτει και τα πρακτικά της Διοικητικής Επιτροπής στο δελτίο τύπου.

Show Buttons
Hide Buttons