Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος Αστυνομικούς

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες την ώρα του καθήκοντος Αστυνομικούς

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων τέλεσε σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου, πρώτο ψυχοσάββατο του έτους, μετά την θεία λειτουργία στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Ιωαννίνων, επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των πεσόντων εν ώρα υπηρεσίας Αστυνομικών. 

Η μέρα αυτή, έχει καθιερωθεί με πρωτοβουλία της Π.Ο.Α.Σ.Υ ως ημέρα μνήμης των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, ήρωες τους οποίους έχουμε ιερή υποχρέωση να μην λησμονήσουμε ποτέ.

Στην λιτή αυτή τελετή μνήμης, συμμετείχε σύσσωμη η Αστυνομική ηγεσία, Διοικητές υπηρεσιών, συγγενείς αλλά και πλήθος αστυνομικών, απονέμοντας με αυτό τον τρόπο τιμή στους Αστυνομικούς που θυσίασαν το πολυτιμότερο αγαθό, την ίδια τους την ζωή, για την προάσπιση του έννομου αγαθού της ασφάλειας του πολίτη.

Με την λήξη της τελετής o πρόεδρος της Ένωσης, με σεβασμό στην μνήμη των θανόντων συναδέλφων, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης του Έλληνα Αστυνομικού μέσω της θωράκισης και θεσμοθέτησης της επικινδυνότητας του επαγγέλματός του.

Show Buttons
Hide Buttons