Επιτυχίες για το Γιαννιώτικο πιγκ πογκ

Επιτυχίες για το Γιαννιώτικο πιγκ πογκ

Πρώτη (1η) θέση ο Γεώργιος Κοσμάς στο Πανελλήνιο τουρνουά, που διοργάνωσε ο Α.Σ. Ταταύλα μαζί με την Ομοσπονδία (Ε.Φ.Ο.Επ.Α), στη περιοχή Ελληνικού-Αττικής.

Από τα πέντε (5) μέχρι τώρα Πανελλήνια τουρνουά της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που έχουν διεξαχθεί, ο εν λόγω αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου «Φίλοι Επιραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» έχει κατακτήσει τα τέσσερα στη κατηγορία Παμπαίδων.

Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκε και ο Φίλιππος-Κων/νος Μανούσης κατακτώντας την 7η θέση, ο οποίος έχει μόνιμη παρουσία στην 8-άδα σε όλες τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, με καλύτερη θέση το χάλκινο μετάλλιο στη Κοζάνη. Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές εμφανίσεις , που πραγματοποίησε και ο Χρήστος Κοντοδήμας στη κατηγορία των Παίδων το Σαββατοκύριακο,(πέτυχε 4 νίκες, 4 ήττες), ο Α. Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων έδειξε την δυναμική του, η οποία παρουσιάζει σημαντική άνοδο σε κάθε διοργάνωση.

Εξαιρετικό και απόλυτα επιτυχημένο το εν λόγω τουρνουά με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, αφού οι καλύτεροι αθλητές-τριες από κάθε ηλικιακή κατηγορία έδωσαν το παρών. Οι συμμετοχές έφθασαν τις 237 από όλη την Ελλάδα. Τα σωματεία που έστειλαν αθλητές –τριες τους ήταν πενήντα εννέα(59).

Η 1ηφωτογραφία είναι στιγμιότυπο από τον τελικό στο τουρνουά , στα Ταταύλατου Γεωργίου Κοσμά με τον Λιώτση Πέτρο αθλητή από την Χίο.

Η 2η φωτογραφία είναι από την απονομή.

Show Buttons
Hide Buttons