Επιτυχημένη πρεμιέρα για το Its Kale Festival Ιωάννινα 2019

Επιτυχημένη πρεμιέρα για το Its Kale Festival Ιωάννινα 2019

Με τον καλύτερο τρόπο και σύμμαχο τον καιρό ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 3ου Its Kale Festival, στην Ακρόπολη Ιτς Καλέ, μπροστά από το Βυζαντινό Μουσείο.

Οι θεατές ξεπέρασαν τις 3.000 και απόλαυσαν μια σπουδαία μουσική εμπειρία.

Η  Συμφωνική Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Χλίτσιου, η Χορωδία Δωματίου Κοζάνης και οι κορυφαίοι Δημήτρης Μπάσης και Σπύρος Κλείσσας απέδωσαν εξαιρετικά το σπουδαίο έργο του Μίκη Θεοδωράκη, βασισμένο στην ποίηση του Οδυσσέα Ελύτη ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ.

Στον ρόλο του αφηγητή ήταν ο ηθοποιός Βασίλης Σιάφης.

Κηρύσσοντας την έναρξη του Φεστιβάλ ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Κωνσταντίνος Γκόγκος, αναφέρθηκε στη φετινή διοργάνωση αλλά έκανε και ένα σύντομο απολογισμό της παρούσας θητείας, πριν κηρύξει την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων. «Φιλοσοφία μας τα χρόνια που πέρασαν ήταν να φύγουμε από το μοντέλο των τυχαίων εκδηλώσεων χωρίς ειρμό και συνέχεια και να δημιουργήσουμε σταθερούς θεματικούς κύκλους επιλεγμένων καλλιτεχνών και παραστάσεων».

Οι εκδηλώσεις του 3ου Its Kale Festival συνεχίζονται στο ίδιο μέρος, την Παρασκευή 12 Ιουλίου με το ROCK LEGENDS, μια μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα της Φιλαρμονικής του Δήμου Ιωαννιτών στους θρύλους της rock μουσικής.

Η ώρα έναρξης είναι 9 μμ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Show Buttons
Hide Buttons