Εργοδότης και συνδικαλιστής των εργαζομένων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Εργοδότης και συνδικαλιστής των εργαζομένων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων καταγγέλλει στους εργαζόμενους του κλάδου αλλά και στο σύνολο των εργαζομένων το γεγονός πως ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου και δημόσιων σχέσεων της ΓΣΕΕ αλλά και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) Δημήτρης Καραγεωργόπουλος είναι ο ίδιος εργοδότης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του τοπικού σωματείου, ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, εκτός από «εκπρόσωπος εργαζομένων» είναι παράλληλα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει και διαχειρίζεται μετοχές και μερίδια εταιρειών τυχερών παιχνιδιών, παρέχει διοικητικές υπηρεσίες σε καζίνο, ξενοδοχεία και επισιτιστικές επιχειρήσεις, διαχειρίζεται και αξιοποιεί ακίνητα και παρέχει με το αζημίωτο εκπαίδευση σε εργαζόμενους και συμβουλές σε εταιρείες.

«Αυτό αποτελεί ένα αίσχος για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Οι ευθύνες της Διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες» τονίζεται στην ανακοίνωση. 

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, απαιτεί την άμεση αποπομπή και την καθαίρεση του εργοδότη Δημήτρη Καραγεωργόπουλου από τα συνδικαλιστικά όργανα των εργαζομένων και καλεί τη ΓΣΕΕ και την ΟΙΥΕ να συνεδριάσουν άμεσα με το συγκεκριμένο θέμα.

Show Buttons
Hide Buttons