Ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson στο Δρέπανο

Ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson στο Δρέπανο

Σήμερα 28 Ιουνίου ξεκινά η ετήσια συνάντηση μοτοσικλετιστών Harley Davidson National Rally 2019 που διοργανώνει η Λέσχη μας Harley Davidson Club Hellas.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν άνω των διακοσίων μοτοσυκλετών Harley και πολλοί επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

H Hγουμενίτσα αποτελεί αγαπημένο τόπο προορισμού της Λέσχης μας απο το 2001 όπου είχε πραγματοποιηθεί η Πανευρωπαϊκή F.H-D.C.E. συνάντηση HARLEY DAVIDSON SUPER RALLY με συμμετοχές απ’ όλο τον κόσμο (5.000 μοτοσυκλέτες) στο Δρέπανο. Η διοργάνωση θεωρείται από τις πιο πετυχημένες από το Federation of Harley Davidson Clubs Europe.

Για το 2021 είκοσι χρόνια μετά, έχει επιλεγεί ξανά η Ηγουμενίτσα ως τόπος διεξαγωγής του Super Rally 2021 με διοργανωτή το Harley Davidson Club Hellas. Αρωγοί και υποστηρικτές των διοργανώσεων αλλά και των δράσεων αυτών στην Ηγουμενίτσα είναι ο Οργανισμός Λιμένα Ηγουμενίτσας ΟΛΗΓ το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας.

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Harley-Davidson ιδρύθηκε με έδρα την Αθήνα το 1990, με σκοπό την οργάνωση της κοινότητας των μοτοσυκλετιστών, ιδιαίτερα των ιδιοκτητών HarleyDavidson στην Ελλάδα και γενικά την προώθηση του μοτοσυκλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Μέσα στους σκοπούς και τα ενδιαφέροντα του Σωματείου είναι η φιλανθρωπική δραστηριότητα, η διάδοση του πνεύματος του μοτοσυκλετισμού και η διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μοτοσυκλετιστή. Eίναι μέλος στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Λεσχών Harley-Davidson (Federation) από το 1993.

Έχουν προγραμματιστεί, για το τριήμερο 28-30 Ιουνίου τα εξής:
• 28 Ιουνίου επίσκεψη μελών της Λέσχης στο ΚΔΑΠ Αμεα το Εργαστήρι.
• 29 Ιουνίου Συναυλία με τους GEORGE GAKIS & THE TROUBLEMAKERS Special quest Solid Buzz στον παραλιακό χώρο Πλατάνια Ηγουμενίτσας
• Εξορμήσεις στη ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Show Buttons
Hide Buttons