Ζημιές στους Δήμους Κ. Τζουμέρκων και Γ. Καραϊσκάκη: «Υπεύθυνη η Περιφέρεια» λένε οι Ορίζοντες Ηπείρου

Ζημιές στους Δήμους Κ. Τζουμέρκων και Γ. Καραϊσκάκη: «Υπεύθυνη η Περιφέρεια» λένε οι Ορίζοντες Ηπείρου

Η Περιφέρεια Ηπείρου σε συνεχή ανεπάρκεια και μηδαμινή λογοδοσία! Η ανευθυνότητα στις κατασκευές και έλλειμμα της Πολίτικης Προστασίας δεν έχουν τελειωμό.

Αυτά αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» για ένα θέμα που επεξεργάστηκε το εκλεγμένο μέλος των «Οριζόντων Ηπείρου», Απόστολος Τυρολογος, αναφερόμενη στις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στην ευρύτερη περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων.

Ένας δρόμος που δεν πρόλαβε καλά καλά να παραδοθεί στους κατοίκους των Δήμων Κεν. Τζουμέρκων και Γ. Καραϊσκάκη της ορεινής Άρτας και συγκεκριμένα ο δρόμος που συνδέει τα χωριά Καστανιά Τετράκωμο βρίσκεται από σήμερα το πρωί σε τραγική κατάσταση (έργο της Περιφέρειας), αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το χωριό Αθαμάνιο προς Αγ. Κυριακή και συγκεκριμένα στον οικισμό Καρακάδες του Δήμου Κεν. Τζουμέρκων, η πλαγιά του βουνού ξημέρωσε στο δρόμο δημιουργώντας μεγάλες ζημιές, εδώ όμως και σε περιουσίες κατοίκων της περιοχής. Συγκεκριμένα δύο κατοικίες και τρεις στάβλοι είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν το αργότερο μετά την επόμενη νεροποντή.

«Η Περιφέρεια και εδώ σε συνεργασία με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της περιοχής έταξαν, διέθεσαν χρήματα, όμως αυτά κάπου «λοξοδρόμησαν». Ο χειμώνας είναι μπροστά και οι Ηπειρώτες την πληρώνουν πλέον και με καταστροφή των περιουσιών τους. Ευχόμαστε να μη θρηνήσουμε θύματα» καταγγέλλει η ανακοίνωση.

Show Buttons
Hide Buttons