Η ΑΡΣΙΣ μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ασυνόδευτα ανήλικα

Η ΑΡΣΙΣ μαζεύει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ασυνόδευτα ανήλικα

Στα πλαίσια ενίσχυσης και υποστήριξης του κοινωνικού έργου της ΑΡΣΙΣ-Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων στην περιοχή της Ηπείρου διοργανώνεται η ‘’Ημέρα συλλογής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης’’, την Πέμπτη 14.06.18, σε συνεργασία με το Θυμωμένο Πορτραίτο. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που θα συγκεντρωθούν θα καλύψουν τις ανάγκες ασυνόδευτων ανηλίκων που βρίσκονται σε προστατευτική φύλαξη, ευάλωτων οικογενειών και αστέγων. 

Η συλλογή των ειδών θα διαρκέσει από τις 12:00-00:00 στο Θυμωμένο Πορτραίτο και τα είδη που θα χρειαστούν θα είναι κυρίως: ξηρά τροφή (κονσέρβες, κρουασάν, μπισκότα), είδη προσωπικής υγιεινής, εσώρουχα, κάλτσες, μακαρόνια, ρύζι, λάδι και γενικά ό,τι άλλο μπορεί ο καθένας να προσφέρει. Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί πιο αναλυτικά σχετικά με την εκδήλωση και τα είδη που θα διατεθούν, μπορεί να επισκεφθεί τις σελίδες στο facebook: ΑΡΣΙΣ_Δράσεις στην Ήπειρο και Θυμωμένο Πορτραίτο.

Στις 19:00 στο Θυμωμένο Πορτραίτο θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική και κοκτέιλ. Το πάρτι θα είναι ανοικτό για όποιον επιθυμεί να προσφέρει! 

Show Buttons
Hide Buttons