Η εκτός προγράμματος συνάντηση και τα «θερμά λόγια του προέδρου»

Η εκτός προγράμματος συνάντηση και τα «θερμά λόγια του προέδρου»

Με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο από ότι αντιληφθήκαμε όλοι το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του, αναγνώρισε τη συμβολή της Τατιάνας Καλογιάννη πλάι στον Αλέκο Καχριμάνη, για την ολοκλήρωση του εργοστασίου επεξεργασίας αστικών στερεών αποβλήτων και της ευχήθηκε καλή επιτυχία, επιχειρεί να νοηματοδοτήσει αυτή την αναφορά αλλά και την ολιγόλεπτη συνάντησή της με τον αρχηγό της ΝΔ, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών.

Τη συνάντηση ζήτησε η κ. Καλογιάννη λίγο πριν συναντήσει ο Κ. Μητσοτάκης, όπως ήταν προγραμματισμένο, τους οδηγούς ταξί και τους αστυνομικούς και η συνάντηση έγινε μετά τα θεσμικά ραντεβού του προέδρου. Η συνάντηση δηλαδή Καλογιάννη – Μητσοτάκη δεν ήταν προγραμματισμένη από πριν.

Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ για το τι ακριβώς είπε για την Τ. Καλογιάννη, ο κ. Μητσοτάκης, χθες βράδυ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη «Ιωάννινα_2023» το μεσημέρι της Παρασκευής, συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες, σημειώνει:

«Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες, Πέμπτη 09.05.2019, η Τατιάνα Καλογιάννη, με τον οποίο συζήτησε για θέματα του Δήμου Ιωαννιτών.

Κατά τη διάρκεια της κατ’ ιδίαν συνάντησης, όπως άλλωστε και κατά την πολιτική ομιλία του, την οποία απηύθυνε σε μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση συμπολιτών μας, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο της Τατιάνας Καλογιάννη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Παράταξη Ιωάννινα_2023».

Εμφανώς μεγαλοποιημένα λοιπόν, στο δελτίο τύπου, τα όσα είδαμε και ακούσαμε όλοι, αλλά η ουσία είναι πως η κ. Καλογιάννη προδίδει την αγωνία της να παρουσιαστεί ως υποψήφια Δήμαρχος της ΝΔ.

Ενδεχομένως κρίνει πως αυτό της είναι απαραίτητο.

Show Buttons
Hide Buttons