«Η ηγεσία της ΕΛΑΣ φταίει για τα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ»

«Η ηγεσία της ΕΛΑΣ φταίει για τα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ»

Η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και η ανοχή της απέναντι σε παραβατικά φαινόμενα που συμβαίνουν πολλές φορές μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών, ευθύνεται για τα τουλάχιστον απαράδεκτα συνθήματα στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων που γράφτηκαν, μέσα μεσημέρι το Σάββατο, στη διάρκεια της ειρηνικής διαδήλωσης κατά των ερευνών και εξορύξεων υδρογονανθράκων.

Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων της ΝΔ, Θεόδωρος Τζαρούχης, μία μέρα μετά την άσκηση εισαγγελικής έρευνας από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τη δίωξη των υπευθύνων αυτής της ανεπίτρεπτης ενέργειας, με την οποία εξυμνούνται οι δολοφονικές ενέργειες των καταδικασμένων μελών της 17η Νοέμβρη.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ, Θόδωρος Τζαρούχης και Αλέξανδρος Λάμπρου αντίστοιχα, καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιάννης Κιτσάκης προχώρησαν στο σβήσιμο των συνθημάτων από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ όπως ήταν αυτονόητο…

Αυτονόητη ωστόσο, όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο Θόδωρος Τζαρούχης, θα έπρεπε να είναι και η σύλληψη αυτών που γράφανε μέρα μεσημέρι αυτά τα συνθήματα μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών». Ο κ. Τζαρούχης ωστόσο, δεν έριξε την ευθύνη για τη μη αυτόφωρη σύλληψη στα αστυνομικά όργανα αλλά στην ηγεσία της ΕΛΑΣ που δε δίνει εντολή όταν γράφονται τέτοια συνθήματα να συλλαμβάνονται… Αυτό θα ήταν αυτονόητο σε μια ευνομούμενη πολιτεία… όπως σημείωσε.

Η Δικαιοσύνη θα βρει το δρόμο της, αν μπορέσει και συλλέξει στοιχεία από τις κάμερες που βρίσκονται στη γύρω περιοχή, ώστε να οδηγηθούν ενώπιον του Δικαστή οι υπεύθυνοι.

Show Buttons
Hide Buttons