Η κανονικότητα αργεί για το Αστικό ΚΤΕΛ…

Η κανονικότητα αργεί για το Αστικό ΚΤΕΛ…

Δεν έχει εισπράξει ακόμα το Αστικό ΚΤΕΛ τη μερική επιστροφή στην κανονικότητα, μετά το άνοιγμα της αγοράς την περασμένη Δευτέρα.

Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του έντονα προβληματισμένος για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος της εταιρείας του Αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων Στέφανος Μουστακλής.

Μιλώντας για το άνοιγμα της αγοράς των Ιωαννίνων από την περασμένη Δευτέρα, ο κ. Μουστακλής τόνισε: «Μικρή διαφορά είδαμε, όχι αυτή που περιμέναμε, δεν έχουμε εισπράξει την ανάλογη κίνηση ως τώρα».

Με τα σχολεία που ξεκίνησαν να λειτουργούν εδώ και δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε ο πρόεδρος, το Αστικό ΚΤΕΛ έχει αυξήσει τα δρομολόγια, είναι πιο οργανωμένο περιμένοντας τον κόσμο να μπει στα λεωφορεία αλλά δεν φαίνεται να γίνεται αυτό προς το παρόν. «Ανοίγοντας τα Γυμνάσια και τα Λύκεια, και αν ανοίξει το Πανεπιστήμιο θα δούμε αλλά δεν αντέχουμε άλλο να υπολειτουργούμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μουστακλής.

Παραδέχτηκε απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως υπάρχει ένας φόβος στην κοινωνία αλλά τόνισε πως «είναι υπερβολή, εμείς στα λεωφορεία απολυμαίνουμε δύο και τρεις φορές την ημέρα και εμείς δεν είμαστε επιπόλαιοι να διακινδυνεύσουμε τον κόσμο μέσα στα λεωφορεία γιατί και για τη δική μας την ασφάλεια, ημών των εργαζομένων νοιαζόμαστε».

Και πρόσθεσε πως «ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι η κανονικότητα έρχεται σιγά – σιγά όταν όλη η κοινωνία μπαίνει σε ρυθμούς κανονικούς. Να ερχόμαστε με τα ΙΧ και να δημιουργούμε πρόβλημα στην πόλη και να μην μπαίνουμε στα λεωφορεία το βλέπω περίεργο. Το λεωφορείο παρέχει την πιο φθηνή μετακίνηση σήμερα…».

Show Buttons
Hide Buttons