Η καρδιά της σκοποβολής χτυπάει στα Γιάννενα

Η καρδιά της σκοποβολής χτυπάει στα Γιάννενα

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί με διοργανωτή τον ΑΟΜΠΟΥΝΤΟ ο Πανελλήνιος Αγώνας τριών όπλων (πιστόλι, τουφέκι, λειόκανο) στο σκοπευτήριό του στο Πέραμα.

Ο αγώνας αυτός που θεωρείται ο μεγαλύτερος και δυσκολότερος που υπάρχει , κάτι σαν το δέκαθλο για τον στίβο, συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον των Ελλήνων σκοπευτών, αλλά και πολλών ξένων από χώρες όπως Αυστρία, Βουλγαρία, Σουηδία, Γερμανία, Νότιο Αφρική , Μ. Βρετανία κλπ. 

Τα στάδια, 18 τον αριθμό είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους σκοπευτές σε ένα αγώνα που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και το ενδιαφέρον αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια, επειδή μέχρι και το τελευταίο φυσίγγιο τίποτε δεν ξεκαθαρίζει και όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.

Είναι ένας αγώνας όπου οι σκοπευτές και σκοπεύτριες πρέπει να έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για τρία διαφορετικά όπλα, τα αντίστοιχα πυρομαχικά και φυσικά την εκπαίδευση σε τρία διαφορετικά είδη σκοποβολής διαφορετικά μεταξύ τους.

Το θέαμα είναι μοναδικό για αγώνα σκοποβολής και θεατές αλλά και σκοπευτές το απολαμβάνουν.

Το σκοπευτήριο του ΑΟΜΠΟΥΝΤΟ είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που μπορεί να φιλοξενήσει τέτοιο αγώνα λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που απαιτούνται και των τεχνικών προδιαγραφών καθώς και των απαραίτητων υλικών.

Show Buttons
Hide Buttons