Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε στην Πρέβεζα… (βίντεο)

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε στην Πρέβεζα… (βίντεο)

Μήνυμα προεκλογικής ετοιμότητας έστειλε ο βουλευτής Πρέβεζας της ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης το περασμένο Σάββατο, διοργανώνοντας την πρώτη μεγάλη ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Ήπειρο, με στίγμα καθαρά προεκλογικό.

Παρουσία του επικεφαλής των Ελλήνων ευρωβουλευτών της ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μανώλη Κεφαλογιάννη που ήταν και ο επίσημος προσκεκλημένος του, ο κ. Γιαννάκης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα τελευταία πεπραγμένα της και την κατηγόρησε για τις προεκλογικές σκοπιμότητες που έρχεται να υπηρετήσει με διάφορες κινήσεις και νομοσχέδιά της, στοχεύοντας να υπηρετήσει ιδεοληπτικές της εμμονές, όπως με το σχέδιο νόμου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, για την αποποινικοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης κα.

Παράλληλα, ο κ. Γιαννάκης στην αρχή της ομιλίας του, υπογράμμισε πως επιχειρεί να κάνει πράξη και την εντολή του προέδρου της ΝΔ για αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος, ενόψει μάλιστα και των εσωκομματικών διαδικασιών της ΝΔ για την ανάδειξη των περιφερειακών της οργάνων και των συνέδρων της.

 

Show Buttons
Hide Buttons