Η υποψηφιότητα Γάτσιου και μια διαφορετική ευχή

Η υποψηφιότητα Γάτσιου και μια διαφορετική ευχή

Το διακύβευμα της επερχόμενης εκλογικής μάχης για το Κίνημα Αλλαγής και για τη χώρα, παρουσίασε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Γάτσιος, ένας εκ των επτά ανακοινωθέντων υποψήφιων βουλευτών Ιωαννίνων.

Μιλώντας για το ρόλο που έχει να διαδραματίσει το Κίνημα σημείωσε: «Δεν είναι τυχαίο ότι η καθοδική πορεία τής χώρας άρχισε από τη στιγμή κατά την οποία ο δημοκρατικός χώρος που ιστορικά αντιπροσωπεύουμε εισήλθε πολιτικά επίσης σε καθοδική πορεία. Με αυτήν την έννοια, η αναγέννηση της πολιτικής έκφρασης του δημοκρατικού χώρου μέσα από το Κίνημά μας και η επαναφορά του στο πολιτικό προσκήνιο, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή πορείας τής ίδιας της Ελλάδας».

Θέλοντας να συμβάλει όπως είπε στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας πρόσθεσε πως «Ο δημοκρατικός χώρος που αντιπροσωπεύουμε, από το κόμμα των Φιλελευθέρων του Ελευθέριου Βενιζέλου ως την εποχή του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου είναι αυτός ο οποίος, παρά τα επιμέρους λάθη του και τις αδυναμίες του, λειτούργησε ως η ατμομηχανή του κοινωνικού μετασχηματισμού, της ιστορικής προόδου και της γεωπολιτικής αναβάθμισης της χώρας.

Αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα, στις κρίσιμες στιγμές που διέρχεται η Ελλάδα. Είμαι εδώ για να συμβάλλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με όλες και όλους εσάς, στην προσπάθεια εθνικής σωτηρίας και σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την επιλογή μου ως υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής».

 

Μια διαφορετική ευχή

Μια διαφορετική ευχή στον υποψήφιο βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, ήλθε από έναν πολιτικό του αντίπαλο, τον πρόεδρο του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνο Τζήμερο: «Αγαπητέ Κωνσταντίνε, μακάρι οι ψηφοφόροι του ΚΙΝΑΛ να προτιμήσουν εκπροσώπους σαν κι εσένα ή σαν τον Παναγιώτη Καρκατσούλη, που θέλω να πιστεύω ότι μπορούν να αλλάξουν την «φιλελευθεροφάγα» φυσιογνωμία που του έχει προσδώσει η ανεπαρκής ηγεσία του. Καλή επιτυχία. Κρίμα που είμαστε (τυπικά) αντίπαλοι».

Show Buttons
Hide Buttons