Θα ανακοινώσει τους νέους υποψήφιους βουλευτές η ΝΔ

Θα ανακοινώσει τους νέους υποψήφιους βουλευτές η ΝΔ

Πρόκριμα σε νέους ανθρώπους που είναι μέλη του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, πρόκειται να δώσει στις επερχόμενες εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρώντας στη σταδιακή ανακοίνωση ονομάτων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος, πέραν των εν ενεργεία βουλευτών που θα είναι σίγουρα, εκ νέου υποψήφιοι.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει την είδηση: «Από τις επόμενες ημέρες οι πολίτες θα αρχίσουν να γνωρίζουν τους πρώτους νέους υποψήφιους βουλευτές μας. Είναι πρόσωπα που δεν έχουν διεκδικήσει ποτέ στο παρελθόν την είσοδό τους στη βουλή. Νέα πρόσωπα, ικανά, με όρεξη να προσφέρουν στην πατρίδα μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από την πραγματική ζωή. Και είμαι υπερήφανος που θα συμπορευτούν με τη Ν.Δ., καθώς δεκάδες νέοι υποψήφιοι με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ανανεώσουν σημαντικά τα ψηφοδέλτιά μας«.

Από τα Γιάννενα, θυμίζουμε, μέλη του Μητρώου Στελεχών που έχουν εκφράσει τη βούληση να είναι υποψήφιοι βουλευτές, είναι οι Λάμπρος Γεωργόπουλος και Κωνσταντίνος Δαρδαμάνης. 

Show Buttons
Hide Buttons