Θ. Μπέγκας: «Η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ τηρεί τη νομιμότητα»

Θ. Μπέγκας: «Η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ τηρεί τη νομιμότητα»

Για χυδαία προσωπική επίθεση σε βάρος του κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και αντιπρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Θωμάς Μπέγκας, απαντώντας στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής αναφορικά με την ενιαία τιμολογιακή πολιτική για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ήπειρο.

Ο κ. Μπέγκας τονίζει ότι η διοίκηση του ΦΟΔΣΑ τηρεί τη νομιμότητα και τονίζει ότι η κοινή υπουργική απόφαση για τον καθορισμό της τιμολογιακής πολιτικής που επικαλείται η δημοτική αρχή είναι νόμος του κράτους που δεν έχει αναθεωρηθεί μέχρι σήμερα και ισχύει ως έχει, ενώ σε καμία περίπτωση ο νομοθέτης δεν παραπλανήθηκε, διότι, στο χρόνο που συντάχτηκε, στη χώρα λειτουργούσαν περιφερειακοί φορείς διαχείρισης απορριμμάτων.

«Στη ζωή μου και ειδικά στην πολιτική μου διαδρομή, έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες για δύσκολες αποφάσεις που καλούμαι να λάβω με τον εκάστοτε θεσμικό μου ρόλο. Ο περιφερειακός σχεδιασμός στον οποίο συμφωνήσαμε όλοι οι δήμοι της Ηπείρου στο χρόνο που ελήφθη η πολιτική απόφαση είναι αυτός που διασφάλισε τις χρηματοδοτήσεις για τις επενδύσεις που έγιναν και που ακολουθούν σε όλη την Ήπειρο και οι οποίες καθιστούν την Περιφέρειά μας πρωτοπόρα στη σύγχρονη και ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων» τονίζει ο κ. Μπέγκας.

Αμφισβητεί τέλος την οικονομική επιβάρυνση για την οποία μιλά η δημοτική αρχή επειδή όπως λέει, δε βασίζεται σε καμία σοβαρή ανάλυση και χρησιμοποιείται μόνο ως μέσο εντυπωσιασμού.

Show Buttons
Hide Buttons