Θ. Μπέγκας: Καλωσορίζει Ελισάφ στον προεκλογικό στίβο, συγχαίρει Μπαρτζώκα για την επανεκλογή

Θ. Μπέγκας: Καλωσορίζει Ελισάφ στον προεκλογικό στίβο, συγχαίρει Μπαρτζώκα για την επανεκλογή

Δείγματα υψηλού πολιτικού πολιτισμού θέλει να δείξει στην έναρξη αυτού του προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές εκλογές του 2019, η δημοτική αρχή του Θωμά Μπέγκα.

Με δεδομένο ότι ο Μωυσής Ελισάφ έδωσε το εναρκτήριο «λάκτισμα» της προεκλογικής εκστρατείας του κρατώντας χαμηλά τον πήχη της κριτικής του για τη δημοτική αρχή, αναλόγως απάντησε καλωσορίζοντας τον επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» στον εκλογικό στίβο, ο Θωμάς Μπέγκας.

«Ως Δήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αυτοδιοικητικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα», η οποία με απόφαση της κοινωνίας των πολιτών έχει την ευθύνη να ηγείται της τοπικής κοινωνίας, καλωσορίζω την απόφαση των συμπολιτών, οι οποίοι με επικεφαλής τον κ. Μωυσή Ελισάφ θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις προσεχής δημοτικές εκλογές» σημειώνει στη δήλωσή του ο Δήμαρχος ευχόμενος στους αντιπάλους του, «να πετύχουν το στόχο τους και να είναι μαζί μας στην ίδια αίθουσα, όπου ανεξάρτητα από το εάν ηγούμαστε εμείς, δεν θα περισσεύει κανείς».

«Τα Γιάννενα για να κατακτήσουν το μέλλον που τους αξίζει, χρειάζονται τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή των ενεργών πολιτών στις κάλπες. Είμαι βέβαιος ότι έτσι θα αποκτήσει το νόημα που της αξίζει και η αμεσοδημοκρατική επιλογή της απλής αναλογικής» τονίζει.

Με την ευκαιρία αυτή συγχαίρει με καθυστέρηση -για τους ίδιους λόγους – και τον Άρη Μπαρτζώκα για την επανεκλογή του στην ηγεσία της παράταξης «Γιάννενα Τώρα».

«Είμαι βέβαιος ότι οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι μια γιορτή Πολιτικού Πολιτισμού και Δημοκρατίας» καταλήγει ο κ. Μπέγκας.   

Show Buttons
Hide Buttons