Θ. Μπέγκας: Πολιτικές οι επόμενες κινήσεις για το έργο που κινδυνεύει

Θ. Μπέγκας: Πολιτικές οι επόμενες κινήσεις για το έργο που κινδυνεύει

Το ραντεβού με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη και την αίτηση αναίρεσης που θα ασκηθεί κατά της απόφασης του, προετοιμάζει ο Δήμος Ιωαννιτών, μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, την περασμένη Πέμπτη, όπου διαπιστώθηκε η σύμπνοια των παρατάξεων για κοινή αντίδραση απέναντι στην ακύρωση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

«Σε μια εποχή που οι πόροι είναι δυσεύρετοι, με σοβαρό σχεδιασμό η δημοτική αρχή και συγκεκριμένα με το σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης, έχουμε το χρηματοδοτικό εργαλείο για ένα μεγάλο έργο υποδομής» σημείωσε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας μιλώντας για αναστολή της διαδικασίας ολοκλήρωσης των μελετών και της χρηματοδοτικής ένταξης του έργου που προκλήθηκε από την απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος.

Οι επόμενες κινήσεις γίνονται σε πολιτικό επίπεδο και καλούνται οι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων αλλά και ο Περιφερειάρχης να πάρουν θέση για την εμπλοκή. Ο κ. Μπέγκας κάλεσε όσους το επιθυμούν να συνοδεύουν τη δημοτική αρχή στη συνάντηση που θα επιδιώξει με τον Υπουργό Περιβάλλοντος αλλά και με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, αφού όπως είπε, το μέγεθος του έργου είναι τέτοιο που επιβάλλει την ανώτατη πολιτική παρέμβαση.

Show Buttons
Hide Buttons