Ιστορικός «χαιρετισμός»

Ιστορικός «χαιρετισμός»

Υπάρχουν στους Δήμους και στην Περιφέρεια, επιφορτισμένοι με το ρόλο του «χαιρετάκια», περιφερειακοί σύμβουλοι, δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφερειάρχες ή αντιδήμαρχοι.

Το ρόλο αυτό δεν τον είχε παίξει ποτέ μέχρι σήμερα, η αντιπεριφερειάρχης Τατιάνα Καλογιάννη. Φαίνεται πως οι δημοτικές εκλογές και η ανάγκη της προσέγγισης με τη βάση των ψηφοφόρων θα τη φέρει πιο κοντά μαζί τους…

Έτσι, είδα για πρώτη φορά, κι αν δεν κάνω λάθος, είναι σίγουρα μια από τις ελαχιστότατες φορές που η νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών, βρίσκεται στο ρόλο του «χαιρετάκια» και συγκεκριμένα, το έκανε στην εκδήλωση του Συλλόγου Εργαζομένων του ΠΓΝΙ, το πρωί της Τρίτης.

Είχε ένα λόγο παραπάνω να το κάνει αυτό η κ. Καλογιάννη γιατί όπως προέκυψε από το χαιρετισμό της, πρόβαλε ως δικό της επίτευγμα – είναι η δεύτερη φορά που το κάνει – το έργο της ανακατασκευής της λεωφόρου Νιάρχου που πρόκειται να εξυπηρετεί ως επί το πλείστον, τους εργαζόμενους στο Πανεπιστήμιο και στο Νοσοκομείο.

Θυμήθηκε ακόμα η κ. Καλογιάννη, πως ήταν εισηγήτρια όταν συζητήθηκε το θέμα του έργου της επέκτασης του ΠΓΝΙ με το πενταόροφο, στο περιφερειακό συμβούλιο.

Show Buttons
Hide Buttons