«Ιωάννινα_2023»: Αλλαγές στο ΠΔ Ζαγορίου ζητούν οι κάτοικοι της ΔΕ Περάματος

«Ιωάννινα_2023»: Αλλαγές στο ΠΔ Ζαγορίου ζητούν οι κάτοικοι της ΔΕ Περάματος

Την Κρανούλα επισκέφθηκε την Κυριακή 14.04.2019, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Στις συζητήσεις που έγιναν οι κάτοικοι αναφέρθηκαν σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επικεντρώθηκαν όμως στα παρακάτω:

  1. Στην άμεση αποπεράτωση του αποχετευτικού δικτύου σε όλες τις κοινότητες κοντά στις πηγές από τις οποίες υδροδοτείται το λεκανοπέδιο.
  2. Στην τροποποίηση του Π.Δ. Ζαγορίου και τον αποχαρακτηρισμό ως παραδοσιακού του οικισμού Κρανούλας.
  3. Στην έλλειψη συστηματικής αποκομιδής των απορριμμάτων αλλά και την ανεπάρκεια του οδικού και αστικού φωτισμού.

Η Τατιάνα Καλογιάννη κατέθεσε για όλα τα ζητήματα τις απόψεις της παράταξης της, και αναφέρθηκε λεπτομερώς στις δράσεις που αποτυπώνονται στο πρόγραμμα της παράταξης,  και που αποσκοπούν στην άρση των ανισοτήτων μεταξύ των Δημοτικών Ενοτήτων.

Αναφέρθηκε, επίσης, στις ενέργειες που η ίδια προχώρησε για την τροποποίηση του Π.Δ. Ζαγορίου τονίζοντας ότι ο Δήμος Ιωαννιτών έχει πλέον την αρμοδιότητα να έχει προχωρήσει τη σχετική διαδικασία αποχαρακτηρισμού. Βασική προϋπόθεση για τη θετική έκβαση του αιτήματος είναι η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου και η υποχρεωτική σύνδεση όλων των κατοικιών του οικισμού με αυτό, ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης προστασία των πηγών Κρύας – Τούμπας από τη ρύπανση που προκαλείται από τα παραγόμενα λύματα.

 

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Η Δημοτική Παράταξη «Ιωάννινα_2023», διοργανώνει εκδήλωση αύριο Τρίτη 16.04.2019 στις 20:30, στην οποία θα τελεστούν τα εγκαίνια του Εκλογικού της Κέντρου, που βρίσκεται επί της οδού Ζυγομάλλη (αριθμ. 1).

Στην εκδήλωση αυτή προσκαλούνται όλοι οι Δημότες του Δήμου.

Show Buttons
Hide Buttons