«Ιωάννινα_2023»: Επιμένει σε έναν διαφορετικό προεκλογικό αγώνα

«Ιωάννινα_2023»: Επιμένει σε έναν διαφορετικό προεκλογικό αγώνα

Εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσε το Σάββατο η Παράταξή «Ιωάννινα_2023», σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Γ. Χατζηκώστα» και σε μια προφανώς, διαφορετική προεκλογική κίνηση.

Η Τατιάνα Καλογιάννη δήλωσε: «Η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μόνη λύση για να έχει η χώρα μας επάρκεια και αυτάρκεια αίματος. Δεν είναι μια πρωτοπόρα δράση, αλλά είναι μια πρωτοβουλία για να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία μας, μιας και βρισκόμαστε στις τελευταίες θέσεις στην Ε.Ε. στο ποσοστό εκείνων που προσφέρουν αίμα. Δέκα λεπτά από τη ζωή μας μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά».

Την Κυριακή, η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών, μαζί με υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Ιωάννινα_2023» επισκέφτηκε τις κοινότητες της Δ.Ε. Περάματος, Μάζια και Κρυόβρυση.

Με τους πολίτες συζητήθηκαν θέματα καθημερινότητας που απασχολούν τις περιοχές αυτές, όπως ο ελλιπής φωτισμός, ο εξωραϊσμός των κοινόχρηστων χώρων, η μη απόδοση των ανταποδοτικών τελών αλλά και η μεγάλη καθυστέρηση αποχιονισμού τους χειμερινούς μήνες. Η Τατιάνα Καλογιάννη δεσμεύτηκε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα μικρά, καθημερινά, προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων ιδιαίτερα των απομακρυσμένων.

Show Buttons
Hide Buttons