«Ιωάννινα_2023»: Η προεκλογική δραστηριότητα της Τ. Καλογιάννη

«Ιωάννινα_2023»: Η προεκλογική δραστηριότητα της Τ. Καλογιάννη

Στο Νησί της λίμνης Παμβώτιδας, βρέθηκε στο πλαίσιο των προεκλογικών της επισκέψεων η υποψήφια Δήμαρχος Ιωαννιτών Τατιάνα Καλογιάννη, συνοδευόμενη από υποψήφιους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης «Ιωάννινα_2023».

Στο Νησί είχε συνομιλία με τους επαγγελματίες και δημότες οι οποίοι αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους σχετικά με την κατάσταση της Λίμνης, αλλά και τη συνολική κατάσταση στο Νησί. Η Τατιάνα Καλογιάννη και τα στελέχη του ψηφοδελτίου της παράταξής της, κατάθεσαν τις απόψεις τους και παρέδωσαν το φυλλάδιο με τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, στους πολίτες.

Την Τρίτη η κ. Καλογιάννη επισκέφθηκε το Χαροκόπι, τους Μουζακαίους, ενώ στο Κουτσελιό παραβρέθηκε στη επετειακή εκδήλωση εορτασμού των 50 ετών από τη ίδρυση του ΠΑΟ Κουτσελιού.

Την Πρωτομαγιά παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, η κ. Καλογιάννη βρέθηκε στην Τοπική Κοινότητα Περιβλέπτου. Οι κάτοικοι, στη συζήτηση που έγινε, περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως η εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου, η αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου Σχολείου Περιβλέπτου, και η μη απόδοση από το Δήμο των ανταποδοτικών τελών από τις χωροθετημένες βιομηχανίες στην περιοχή.

Η κ. Καλογιάννη για το θέμα του ΠΔ Ζαγορίου, διαβεβαίωσε τους κατοίκους της Περιβλέπτου ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια για την εξαίρεση της Περιβλέπτου από το ΠΔ Ζαγορίου. Ταυτόχρονα τόνισε τις δυνατότητες της περιοχής, στην περαιτέρω ανάπτυξη του αεροπτερισμού και άλλων εναλλακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων.

Show Buttons
Hide Buttons