Και η «Ανεξ. Δημ. Πρωτοπορία» είναι εδώ…

Και η «Ανεξ. Δημ. Πρωτοπορία» είναι εδώ…

Λίγο πριν την τυπική λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων ο Νίκος Γκόντας, για να καταθέσει το φάκελο της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο μεταξύ κυκλοφορούσαν προφανώς από τις αντίπαλες παρατάξεις, διαδόσεις ότι ο πρώην Δήμαρχος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην κατάρτιση του συνδυασμού του, φήμες ανυπόστατες γιατί ήταν επιλογή να μη γίνει η κατάθεση νωρίτερα και πριν τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στη γραπτή δήλωση που συνοδεύει την ανακοίνωση της υποβολής της υποψηφιότητας, τονίζονται τα εξής: 

«Καταθέσαμε τη δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», για τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Το ψηφοδέλτιο μας είναι υπερπλήρες και ανανεωμένο κατά 90%. Η «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας», διαχρονικά σε όλο το Δήμο πρώτη δύναμη, είμαστε βέβαιοι ότι θα αναδειχθεί νικήτρια στις επερχόμενες εκλογές. Στόχος όλων μας είναι η επαναφορά του Δήμου μας στην κανονικότητα, αφού κατά κοινή ομολογία το προηγούμενο διάστημα έχει κακοποιηθεί βάναυσα. Στόχος μας επίσης η υλοποίηση του οράματος της παράταξης για την ιστορική μας πόλη και του Δήμου μας γενικότερα. Η «Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία» και ο επικεφαλής της Νικόλαος Γκόντας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν, θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν την πόλη και όλο το Δήμο στην ανάπτυξη και ευημερία αφού πρώτα κλείσουν τις πληγές που η αδιαφορία και η απραξία δημιούργησαν. Μπορούμε να πάμε το Δήμο μας μπροστά γιατί εμείς ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ».

Show Buttons
Hide Buttons