Και οι Οικολόγοι έχουν το Γιαννιώτη τους…

Και οι Οικολόγοι έχουν το Γιαννιώτη τους…

Τα ονόματα των 39 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ψηφοδελτίου που κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Ανάμεσα στα 39 ονόματα είναι και αυτό του Ρήγα Τσιακίρη, στελέχους των Οικολόγων από τα Γιάννενα.

Ο Δρ. Ρήγας Τσιακίρης είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, ζει στα Γιάννενα και είναι δασολόγος, επιστημονικός συνεργάτης τους υφυπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγάλη Βρετανία και διδακτορικό στο τμήμα Βιολογίας του Α.Π.Θ. ασχολείται με την αειφορική διαχείριση του αγροτικού μεσογειακού τοπίου ως χώρου προστασίας απειλούμενων ειδών. Μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2007, συντονιστής της τοπικής Πολιτικής Κίνησης Ιωαννίνων εκλέχθηκε πρόσφατα και μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου.

Ηπειρώτικης καταγωγής είναι και ένας δεύτερος υποψήφιος ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πρασίνων.

Ο Δημήτρης Πασχάλης συγκεκριμένα, είναι παντρεμένος με δυο παιδιά, με καταγωγή από τα Γιάννενα και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στην σχολή Μηχανικών του Εμπορικού Ναυτικού και ταξίδεψε σε πολλά μέρη του κόσμου κερδίζοντας εμπειρίες και εικόνες. Μέλος των Οικολόγων Πράσινων από το 2013, διετέλεσε μέλος του Πανελλαδικού Συμβουλίου για τρεις συνεχόμενες θητείες και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Show Buttons
Hide Buttons